Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżentelcham

Drogie Panie samochody do Waszej oceny

Polecane posty

Gość dżentelcham

Witam Panie. :) Postanowiłem kupić sobie lepszy samochód. Będzie używany, ale z tych nowszych. Kryterium jest zróżnicowane - ma to być kompromis między niedużymi gabarytami i zwrotnością (no bo w końcu jazda po mieście, acz nie tylko), ale by dobrze się prezentował, a ja dobrze w nim wyglądał, nie może być za mały. Będę się kierował tym czy podoba się kobietom. Ja będę dawał przykłady jakie samochody biorę pod uwagę, a Wy drogie Panie oceniajcie czy Wam się podoba. :)

Gość dżentelcham
A więc pierwszy samochód to BMW E87. Co o nim sądzicie, podoba się?

Gość gość
Bolid Młodzieży Wiejskiej

Gość dżentelcham
Nie można skreślać BMW bo dresy nim jeżdżą.

Gość gość
nieważne czym jeździ, ważne jak wygląda, śmieszą mnie brzydale i stulejarze, myślący że ładną furką dodadzą sobie +99 do atrakcyjności :O 🖐️

Gość dżentelcham
jestem przystojny więc uwaga zupełnie nietrafiona :)

Gość dżentelcham
a co powiecie na Audi A3? oba auta łączy to że nie mają wystającego tyłu, czy to się kobietom podoba?

Gość dżentelcham
zazdrość mi bo sam gruchotem jeździsz i panienek nie możesz wyrywać :D

Gość aaatrema
oba niemieckie solidne samochody i ładne ale takimi to sama bym chciała jeździć, terenowymi i długimi wielkimi sedanami bym się bała że nie będę mogła zaparkować, a jak facet takim jedzie i wszędzie się wciśnie to jest fajne :)

Gość księżna Anna
Mi zawsze się podobały samochody z wystającym tyłem.

Gość Niunia43
A mi podobają się samochody z prezencją. Ford Mondeo jest ekstra do jazdy,Wygodny duży, zwrotny no i ma power przy ruszaniu.Mówię o benzyniaku z silnikiem Zetec 1,8 16V.Albo mazda 626 z silnikiem DOHC 1,8 16 V.Oba wygodne, szybkie, z prezencją i ekstra wyposażone..

Gość gość
Niunia - 1.8 to szybkie? To żółw

Gość gość
zależy jaki masz target; jeśli celujesz w blachary i łatwe dupodajki, to Twoje wybory są w sam raz. Jeśli celujesz w laski z dobrym gustem i klasą wybieraj włoski design. Jeśli z kolei szukasz dobrej żony z gatunku kinder, kuche, kirche wybierz wieśwagena lub mercedesa

Gość Niunia43
Oj uwierz,że 1,8 w Zetecu jest szybki..na światłach zawsze miałam ubaw jak mój już leciał a inne dopiero się rozpedzały..Do gabarytów mondeo czy mazdy te silniczki są wystarczające żeby sobie polatać po autostradach..Oczywiście,że lepsze są np 2,0 lub 2,5 ale spalanie jest wtedy większe.A autko ma być wygodne, zrywne,i w miarę ekonomiczne..

Gość gość
Nie uwierze bo takim JEŹDZIŁEM. Żółw jaki wiele

Gość gość
Ale co ja mówię kobiecie

Gość gość
A mi to wisi kto czym jezdzi.Ja mam rower i wiecej nie potrzebuje..Jak czytam taki topic,to tylko jedno sie na mysl nasuwa..Powierzchownosc,by nie nazwac tego dosadniej.

Gość Niunia43
Może u ciebie był kiepski silnik z przedmuchami..Mój szedł jak burza, a jakiego miał kopniaka przy starcie..Ale silnik w nim to żyleta..W mazdziaku niby tez 1,8 ale ten jest faktycznie słabszy, trochę go muli..

Gość kuczorek
Ford mondeo?? No ja akurat nie polecam, ale co kto lubi. Dla mnie optymalny silnik to włoski 1,9jtd ale zmapowany :) A gabaryty? Ja akurat lubie małe, zgrabne. Teraz mam Mito- uwielbiam. A dla faceta? Mój miał wczesniej subaru- no nie ukrywam, ze uwielbiałam to auto. Ale urodziło sie dziecko i mamy kombiaka- ale mój maż nie byłby sobą, gdyby nie zmapowal silnika. Aha, te zaproponowane przez autora mnie nie kręcą.

Gość gość
Swoją drogą znałem gościa co mówił ze polonez szedł jak burza. Niunia zinterpretuj sobie sama

Gość Niunia43
No wiesz jak ten gosc od poloneza mowil to o polonezie w latach 80-tych to mial racje..Wtedy polonezy faktycznie chodzily jak burza:)