Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikitikita

Czy alkomat to dobry prezent dla faceta

Polecane posty

Gość rikitikita

Taki własnie prezent pod choinke chcę sprawic mojemu facetowi;) drobiazg, wygląda jak breloczek, ale po opiniach można wywnioskować,że spełnia swoją rolę. Mój mąż nie pije często, ani w przesadnych ilościach, ale myślę ze czasem warto byłoby sprawdzić dzień "po" przy np. jakimś wyjeździe ile tych promili zostało i czy można śmiało ruszać w drogę... Poza tym nie obraziłby się na pewno za ten prezent, ale ja mam wątpliwości czy może jednak na prezent kupić mu jakaś koszulkę, perfumy itp. Panowie, no i Panie także, co sądzicie na ten temat?? Pozdrawiam!!

Gość kacper123421
Powiem Ci, że bardzo dobry:) Sam długo się nosiłem z zamiarem kupna takiego sprzętu, aż wreszcie w moim aucie wylądował Sentech AL-9000C - sprawuje się znakomicie. Zanim kupisz - jeśli na kupno się zdecydujesz - polecam C**przeczytać o kilku modelach tutaj: http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystkie/artykul-bezpiecznie-w-podrozy-top-5-alkomatow.bhtml myślę, że coś Ci wpadnie w oko. Generalnie nie jest to sprzęt, który się przydaje zawsze i codziennie, ale warto go mieć pod ręką. Nie znasz dnia i godziny:)

Gość gość
ej no właśnie co myslicie panowie o tym pomyśle? bo nie mam kompletnie pomysłu na prezent dla faceta w tym roku :(((( też wpadłam na pomysł z alkomatem ale nie wiem czy to dobry pomysł pod choinkę akurat. może jacyś panowie się wypowiedzą? :))))

Gość Serlyyk
Ja dostałem alkomat pod choinkę ale od brata - nie od dziewczyny. Jak dla mnie prezent trafiony bo sam chciałem sobie kupować jakoś po nowym roku. Jeśli ktoś szuka i mogę coś zasugerować, to przejrzyjcie sobie te modele http://www.spyshop.pl/alkomaty-83 Moim zdaniem szczególnie ten model AL-9000 jest warty uwagi! Przede wszystkim jest elektrochemiczny, a te są dokładniejsze. Do tego 2 lata gwarancji i pierwsza kalibracja jest gratis.

Gość rebelkaa
Podbijam. Za miesiąc tata ma 50-tkę. Tak pomyśleliśmy, zeby się złożyć na alkomat, co polecacie? Do dyspozycji będzie pewnie 500-600 zł.

Gość gość
Dla alkoholika teścia najlepszy

Gość gość
oby po takim prezencie partner zafundowal ci na twoje urodziny zestaw testow ciazowych:D pieknym za nadobne...

Gość gość
ja swojej zafundowałem pas cnoty, bo często w pracy muszę wyjeżdżać na 3-5 dni:)

Gość gość
co wy macie z tym alkoholizmem?? alkoholik alkomatu sobie na bank nie kupi bo rzadko który uważa ze ma problem, uważam ze alkomat to świetny pomysł bo pokazuje że jest się odpowiedzialnym, nie raz pamiętam sytuacje jak po imprezce na której ktoś pil kilka piw robił sobie obliczenia czy jechać czy nie, bo przeciez to minęło kilka godizn i w sumie można prowadzić, zamiast gdybać lepiej by było sprawdzić się alkomatem ale kiedyś nie były aż tak powszechne

Gość gość
wiec nie ma sie co obrazac kiedy jakas z was baby dostanie w prezencie nowa patelnie. w koncu to swietny prezent, pokazuje ze jest sie odpowiedzialna. i atrybut tradycyjnej kobiety, do ktorego powinnyscie dazyc:D

Gość gość
ja bym się za patelnie w życiu nie obraziła :) lubię gotować i dorba patelnia się przydaje jak najbardziej, lubię praktyczne prezenty a ni jakieś bzdury ktore stoją i tylko wygladają i zbieraja kurz.

Gość gość
o, praktyczna jestes i nieobrazalska? a to wcale nie jest czeste, gratulowac, pozytywnie sie wyrozniasz w tlumie z takim podejsciem.