Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaTamQuna

Tydzień od zapłodnienia i zgaga Miał tak ktoś

Polecane posty

Gość takaTamQuna

Czy ktoś po ok tyg od zapłodnienia miał zgage i mdłości?? Dziewczyny piszcie. Bo tydzień temu chyba zaliczyłam wpadke ale nie jestem pewna a od wczoraj mam okropną zgage a przecież ostatnimi czasy naprawdę mało jem. Dziwne to. Bo zgaga zazwyczaj jest od przejedzenia., Wrzodów żołądka nie mam bo miałam już w tym roku robione badania pod tym kontem. A w poprzedniej ciąży przez całe 9 miesięcy miałam zgage tylko nie pamiętam czy od początku ciąży. Jak było u was? Jezu już sobie niepotrzebnie wkręcam :( Nie mogę być w ciąży

Gość gość
nie miałam nic takiego -dopiero pod koniec ciąży pojawiła się zgaga

Gość gość
noo, następna u której jeszcze zagnieżdżenia nie było, ale objawy juz są :-P

Gość takaTamQuna
W pierwszej ciąży wywaliło mi brzuch po 3 dniach. Tzn podbrzusze było takie dziwnie napęczniałe i twardawe,nie przechodziło.Wiedziałam wtedy że na 100% wpadłam bo nie było żadnego zabezpieczenia a spuścił mi się do środka. Tym razem tez bez zabezpieczenia,ale jak się uniosłam w tym samym momencie wystrzelił prosto w...trochę jego śluzu było przy wejściu do pochwy. Poszłam szybko to przemyć,ale kazał nie panikować bo on ma wszystko pod kontrolą i jest pewien na 100% że do środka nic nie poleciało. Taaa,ja tam nie wierze w takie bajeczki. Co będzie to będzie. Ale wolałabym nie być teraz w ciąży

Gość takaTamQuna
Nie chce się bawić hormonami bo się boje że przytyje. A sexu w gumie mam już dość.Zero przyjemności