Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są ludzie którzy nie zdradzają

Polecane posty

Gość gość

Swoich żon, mężów, narzeczonych, dziewczyn, chłopaków ? Czy są tu w ogóle tacy ?

Gość gość
no ja jestem, ale to mnie dla odmiany zdradzono

Gość gość
tak i to oni są zwykle zdradzani

Gość lucek kucek
ja nigdy nie zdradziłem dziewczyny z którą kiedyś byłem :)

Gość gość
Ja. Ale ostatnio znajomy dal mi kazanie. Wzywal od idiotek tkwiacych w urojonym swiecie. Twierdzi, ze kazdy zdradzi i, ze jestem glupia. :)

Gość gość
Ja. Nie zdradzam swojego faceta bo... po co? Dobrze mi z nim mimo upływu lat.

Gość gość
jestem mężatką na razie z 3,5 letnim stażem, nie zdradziłam mojego męża ani przed ani po ślubie i nie zamierzam tego nigdy robić, nie wiem ale myślę, że mój mąż też mnie nie zdradza.

Gość gość
do mężatki, mylisz się , każdy facet zdradza, tylko impotenci nie

Gość gość
Ja nie zdradziłam nigdy , bo to by oznaczało koniec, nie mam schizofrenicznej natury.

Gość lucek kucek
do gościa wyżej. Mylisz się - Ja brzydzę się zdradzać - pewnie jestem lepiej wychowany :P

Gość gość
zalezy, co nazwiemy zdrada ;)

Gość lucek kucek
dla mnie zdrada o podłożu uczuciowym jest równa tej fizycznej. Obydwie są ohydne.

Gość gość
moj partner np. kiedys mi powiedzial, ze nie jest w ogole zazdrosny i gdyby mnie to mialo uszczesliwic, ze przespie sie z kims innym, to niech sie przespie. no i sie przeespalam, ale mnie to nie uszczesliwilo, a wrecz odwrotnie - tylko przekonalo, ze z nikim innym nie moze byc tak fajnie, jak z moim partnerem. czy byla to zdrada?

Gość gość
Niee,to nie byla zdrada,to czyste k******o!

Gość weewewewe
Lucek kucek. Fajny z Ciebie facet:-) a powiedz kiedy bylaby zdrada uczuciowa? Ja wiem i czuje kiedy dla mnie ale jestem ceikawa opinii mezczyzny:-)

Gość gość
A ja wam powiem, ze chyba zle trafilam z praca. Tzn. praca fajna, firma tez i w ogole ale... No wlasnie, pracuje juz jakis czas i tu na porzadku dziennym jest, ze facec***odrywaja mezatki a one jak w dym. Mężatki nie podrywane same kokietuja kolesi. Rzygac sie chce jakie to ohydne bo sa to wszystko mlodzi ludze z 2-5 letnim stazem malzenskim. Po co w ogole sie z kims wiaza. Dobra przesadzam moze nie 100% tak tu robi ale wiekszosc. Patrzac na to czlowiek watpi w sens malzenstwa. Zaczynam watpic w mojego faceta a czasem sie zastanawiam czy mi tak nie odbije. Nich mnie ktos wtedy zastrzeli!!!

Gość lucek kucek
Ok. Pomijając gierki o zazdrość itp... uczuciowa jest wtedy kiedy partner przedkłada swoje uczucia do osoby trzeciej nad uczuciami do własnego partnera. Jeżeli chodzi o przykłady to jest ich wiele i szkoda czasu by je enumerycznie wymieniać (o ile wogóle da się je wszystkie wymienić). Ale jak zapytasz o konkret, z przyjemnością Ci odpowiem :P

Gość gość
nie każdy facet zdradza, a te baby które tu próbują przekonać inne kobiety, że "na pewno" ich mąż czy facet też zdradza to po prostu singielki z konieczności a nie z wyboru, którym tylko sączenie jadu już pozostało

Gość gość
jestem kobieta, gdybym chciala zdradzic znaczyloby to, ze nie kocham. po co komplikowac sobie zycie?? lepiej sie rozstac i byc z ims nowym. zreszta w seksie zawsze sie mozna dograc, gdy jest miłość/

Gość Marcin 38
Jestem żonaty od 17 lat, mamy trójkę dzieci. Żona była moją pierwszą i jedyną partnerką seksualną. Nigdy Jej nie zdradziłem ani nawet nie miałem takich myśli, choć okazji nie brakowało ( jestem przedstawicielem handlowym, podobam się dziewczynom i nie ma choćby miesiąca żebym nie spotkał się z propozycją seksu). Nie wyobrażam sobie jednak że mógłbym kochać się z inną a potem wrócić do domu i odgrywać rolę cudownego tatusia i dobrego męża! Jeśli się kogoś naprawdę kocha taka sytuacja nie jest możliwa! :-)

Gość ARTUR 28
Są:-):-):-)

Gość gość
Zdarzaja sie tacy glupi :-D