Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczyciellka

czy obsmiewacie przy dzieciach nauczycieli

Polecane posty

Gość gość
dziś nauczyciel nie będzie autorytetem na własne życzenie, oni nie UCZĄ tylko czytają program i zawalają dziec**pracami domowymi, które wykonują z nimi rodzice. Więc za co szacunek? Przecież nauczyciel właściwie poza zadawaniem niewiele robi. Ja rozumiem, że program itp, ale nie oszukujmy się - na pedagogiczne studia mało kto idzie z pasji, większość dlatego, ze to łatwy mgr... Ale mimo to uważam, że nie powinno się NIKOGO obśmiewać przy dziecku, to zły przykład.

gościu 19:29 - da się wyczytać ze natrafiłaś na normalnego ludzkiego nauczyciela ,która chciał potrafił pójść na kompromisy, dogadać się z uczniem bez tkwienia ślepo w swoje racje, tylko aby postawić na swoim,niestety nie zawsze ma się takie szczęście aby na takiego natrafić

Gość Zołza gość
co to znaczy obśmiewac ??? chyba mowi sie wyśmiewać ,

Gość gość
Dokladnie, nauczyciele wyBiedaki maja 20 dzieci na glowie i nie daja rady.

Gość gość
Gościu z 18.55. Nie wiesz czego uczę nie masz pojęcia o moim fachu akurat w tym jestem świetna i doceniana. Polonistyki nie ukończyłam. Ja się wypowiadan za moje koleżanki . Jedna tylko mamusia mi się trafiła która rok uczyła się grać na pianinie i miała lepsze pomysły na swoje niezdolne dziecko ode mnie po ukończonej Akademii Muzycznej.

Gość gość
Nauczycielka w zerowce chwali sie 30-letnim doswiadczeniem a nie radzi sobie z dziecmi, moje dziecko lubi, bo grzeczne i pojetne, ale juz pare razy mi nadawala, gdy przyszlam po corke, ze ona nie wie, jak z tymi dziecmi wytrzyma do konca zajec, bo sa niewarte dzis. Wchodze do sali-pani gada przez tel. a w kacie 4 chlopcow sie leje a ona nic, dalej gada. Dzis moje dziecko zle sie czulo jak poszlo na zajecia (w domu bylo ok), nie zjadlo, bylo apatyczne i co? Pani nawet do nas nie zadzwonila, by mala odebrac ! Gdy maz po nia poszedl, to plakala mu w szatni, ze nie zjadla, zle sie czuje i chce do domu. Moje dziecko boi ssie ruchomych schodow, a takowe sa w kinie. I gdy teraz mieli isc a corka sie bala, to pani stwierdzila, ze przeciez moge dziecko sama przyprowadzic na seans albo ona mi odda pieniadze. Ale nie, zaprowadzilam mala na zajeciea i niech sobie dama radzi z dziecmi a jak nie pasuje, to niech sie zwolni. dobrze, ze potrafi umiejetnie zrobic rano fryzure i oczka na zielono wymalowac.