Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulaaa222222

rozstanie prosze o pomoc

Polecane posty

Gość czarnulaaa222222

witam wszystkich. mam 20 lat, rozstałam sie z chłopakiem po 4 latach związku. To ja doszlam do takiego wniosku że lepiej jest się rozstać bo ciągle się kłóciliśmy, on był strasznie zazdrosny bez powodu i często traktował mnie jakbym była nikim, dopiero jak poczuł że moge odejść od niego to wtedy zaczął sie starać a jak już wiedział że nie odejde to dalej zachowywał się tak samo. to bardzo odpychało mnie od niego. Juz raz się rozstaliśmy ale na krótko potem było w porzadku a teraz znowu się coś spieprzyło. On nadal chce byc ze mną i mówi że kocha ale ja juz nie chce tego przerabiać od nowa, ten związek dużo nerwów mnie kosztował, chciałabym odżyć, odpocząć od tego wszystkiego. Najgorsze jest to że wszyscy na mnie napierają żebym z nim była bo rodzice go uwielbiają a ja już nie umiem sobie z tym poradzić i kompletnie nie wiem co mam robić:( przez to też kłóce sie z rodzicami bo oni by chcieli żeby wszystko było tak jak oni chcą, o wszystko co złe oskarżają mnie. nawet nie mam do kogo sie z tym zwrócić, bardzo mi jest ciężko

Gość czarnulaaa222222
heh nikt mi nie pomoże?:(