Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BSA TO TCHÓRZ

Polecane posty

Gość gość

Nawet na d***** boi się pójść. Zmiekl, a tak mówił ze pójdzie TCHÓRZ

Boję się HIVa, gdyby laski myślały dokłdnie tak jak ja, to HIVu w PL by nie było, a tak roznoszą syfa na lewo i prawi :O

Gość gość
Boisz się SEKSU a nie hiva. Ja już 10 lat ****** d***** i jestem zdrowy

Gość gość
BSA maciek B się z ciebie naśmiewa

Gość lacerta salamandra
Znajdź sobie stała partnerkę, wierna i pewną, nie będziesz miał wtedy takich problemów. Będziesz miał inne, ale tam nieważne..

lacerta salamandra-Nie umiem podrywać, nie mam auta a to podstawa, bez tego nie ma się kobiet, jedynie na prostytutki można iść.

gość-Robiłeś badania że sądzisz że jesteś zdrowy? Po drugie to zły wybór d***** i już możesz mieć Hiva.

Gość gość
Robię badania. A po drugie wisi mi to czy umrę. Dlaczego mam sobie odmawiać seksu. To tak samo jak jazda na motocyklu. Niby niebezpieczne a jeżdżę szybko. Co mam sobie odmawiać przyjemności

Gość lacerta salamandra
Co rozumiesz przez podrywanie? Jeśli jesteś fajnym, interesującym człowiekiem nie musisz nikogo podrywać, bo sam będziesz podrywany, nawet jeśli nie masz samochodu. Jeśli nie jesteś interesujący, to nawet samochód nie pomoże. Na sam tylko samochód może złapiesz jakieś niewiadomoco z niewiadomoczym. Ale chyba tak źle nie jest z Tobą, bo ktoś tu pisał, że masz jakieś coś w sobie. Uwierz mi jeśli masz to coś, to jest to lepsze niż ten cały samochód.

Gość gość
lacetra ma racje. gdyby nie to, ze mieszkam tak daleko I w ogole jestem zajeta, wzielamby bsa pod opieke i milaby taki seks, ze az milo. a przy tym oczywiscie ja skorzystalabym - seks z surowym, nieokrzesanym samcem alfa, mrrrrau :classic_cool:

Gość gość
BSA hiva odziedziczy po starej k****e matce i nieznanym ojcu lepiej by tacy jak on nie mieli zadnej kobiety, nawet dziwfki:)

Gość gość
odziedziczyl*************