Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krytyczna

Jak odzyskać chłopaka

Polecane posty

Gość Krytyczna

Macie jakiś dobry sposob na odzyskanie chłopaka? byliśmy razem dwa lata, pokłóciliśmy się 3 tyg temu, byłam obojętna i wrócił zaczęliśmy się całować, był namiętnie, ale jednego dnia, on chciał odbyć stosunek, ale trochę przeze mnie nie poszło po naszej myśli. Nastepnego dnia zobaczyłam że pisze do innej dziewczyny, niby głupoty ale powiedział, że mu zależy na kontakcie itd.. czuję się bardzo zazdrosna i przez to wiem, że zniechecam go do siebie tym jak i prośbami o powrot. Mieszkamy razem, ale teraz na weekend pojechał do rodziny.. Chciałabym go jak najszybciej odzyskac, bardzo go kocham i tez czuje sie zagrozona przez ta dziewczyne.. powiedzial ze moze jak sie zmienie to sie zastanowi, ale on nie pozwala mi pokazac zmiany.. duzo przemyslalam i chce naprawic, udaje niedostepna ale nie dziala... pomozcie mi blagam... bardzo go kocham, wiele razem przeszlismy, a on teraz mowi ze nie chce byc ze mna.. ale mowi ze mnie kocha..

Gość gość
to może rozwal przed nim nogi, to do tamtej nie pójdzie

Gość gość
. Mieszkamy razem, ale teraz na weekend pojechał do rodziny. xxxxxxxxxxxxxxxxx nie do rodziny tylko do tamtej!!!

Gość Kinky Asfaltrecords
Chce mieć darmowe, niezobowiązane stosunki seksualne z tobą ---> jak każdy typowy facet :) daje Ci iluzoryczną nadzieje na wielki powrót do przeszłości. Serio myślisz ze same przemyślenia tak łatwo wprowadzić w życie, w działanie, nawet jeśłi w wyobraźni wydają sie klarowne ?

Gość gość
Udajesz inną niż faktycznie jesteś? To się nigdy nie udaje. Fałszem leci na kilometr.

Gość Krytyczna
nie pojechał do tamtej, matka po niego przyjechala bo remontuje jej mieszkanie

Gość gość
czyli, że mu sprzątasz, gotujesz, pierzesz i wystawiasz tyłek - a on oficjalnie mówi ci, że chce się bzykać z tamtą a ty dalej chcesz z nim być???????????????????? on debil, ale ty bijesz go na głowę!!!

Gość Krytyczna
chciałabym znać tylko konkretne działania, co mogę zrobić, żeby wrocił, on nie bzyka sie z tamta, tylko z nia pisal i mowil ze chce porozmawiac, tyle

Gość Krytyczna
teraz nie ma nawet z nia kontaktu bo zniknela z facebooka, ale on codziennie sprawdza czy jest.. moiw ze mu sie nie podoba, ale ze teraz jak zerwalismy ma prawo sie z kims spotkac.. wiem, ze moze jestem naiwna czekajac na niego, ale bardzo go kocham

Gość Kinky Asfaltrecords
Ponawiam, bo może przeoczyłaś :) Leci z tobą w c***a, bo chce mieć darmowe miejsce zeby mieć gdzie nim parkować ;)

Gość gość
ZERWAŁ, ALE DALEJ BĘDZIE Z TOBĄ MIESZKAŁ?

Gość Krytyczna
jesteśmy na stuyudiach, dlatego to dosc ciezka sytuacja w srodku semestru szukac czegoas nowego

Gość gość
aha! czyli ty mu będziesz opłacać połowę czynszu i czasami dawać tyłka (licząc na jego "powrót") a on będzie mógł sobie dodatkowo bzykać na mieście, tak???

Gość gość2
Gość, podoba mi się, że tak dosadnie formułujesz pytania :D

Gość Krytyczna
nie nie uprawiamy seksu... jejku chce konkretnych porad

Gość gość2
Białe "narzeczeństwo" ? :D

Gość gość
To znaczy, że nigdy nie uprawiałaś z nim seksu, ale z nim mieszkasz? Wyobrażam sobie co on musi czuć jak kładziecie się razem pod kołdrą...:D

Gość Krytyczna
jejku, nie uprawiamy seksu odkad zerwalismy..

Gość gość
czyli będziesz tylko prała, gotowała i opłacała czynsz - a on będzie dymał na mieście??? potem wróci do domu, nażre się i walnie do świeżo zmienionej przez ciebie pościeli, tak? a mózg i odrobinę godności studentka posiada??? w końcu studenci będą kiedyś elitą tego kraju!

Gość Krytyczna
nie rozumiesz mnie, robimy wszystko raczej wspolnie, nie ma czegos takiego ze ja robie wszystko on nic... bez przesady mam swoj honor.. prosze o rade jak go odzyskac, zawsze to on za mna latal..

Gość Kinky Asfaltrecords
nie będzie żadnych rad, bo żeby coś poradzic to musielibyśmy go znać, jego styl osobowości

Gość gość
widzę, że nic nie dotrze do twojego zakutego łba? jak się takie tumany na te studia dostają??? żenada!

Gość Krytyczna
idiota jestes, mowie ze chce odzyskac chlopaka, ktory mnie nie zdradzil ale sie zwyczajnie nie ulozylo.. idioci

Gość gość2
Moim skromnym zdaniem, jak facet "chce bzykać na mieście", to NIC NIE PORADZISZ. Żaden strój, nowa fryzura, czułe słówka nie pomogą, bo facet odbierze to jako akt desperacji. Kobieta która siebie szanuje, wyrzuca takiego gostka na zbity łeb, albo sama się wyprowadza i zrywa kontakt, skoro mu amory w głowie do innej.

Gość Krytyczna
on nie chce bzykac na miescie

Gość gość
ale chce mieć "kontakt" z tamtą, tak? zapewne po to aby czasem pograć z nią w chińczyka albo pooglądać znaczki, prawda autorko?

Gość gość
Ja opowiem swoją sytuację. Po rozstaniu byłam w największym dołku mojego życia. Nie potrafiłam wykonać najprostszej czynności. Wstanie z łóżka i umycie zębów było dla mnie przeszkodą. Wciąż tylko płakałam. Z pomoca przyszła mi przyjaciółka. Podała mi adres strony skutecznego rytualisty – http://urok-milosny.pl nie mając nic do stracenia zamówiłam rytuał miłosny. I ukochany wrócił do mnie. A ja znowu cieszę się każdym dniem.