Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIATEK TRZYNASTEGO hmmm czy tylko Ja

Polecane posty

Gość gość

cześć mamusie potrzebuje sie chyba poprostu pożalić całą ciąże miałam fatalną skórę w pryszcze i matowe wypadające włosy(choć mówią ze powinno być na odwrót ) teraz moja niunia ma 10 mies , a moja cera i włosy wróciły do normalnosci czyli były grube, gęste , mocne , piekne , ślniące . Wiele osob porównuje -hmmm porównywało je np. do włosów Kim Kardashian tak obrazowo dzis głupia po tylu miesiacach gdy zajmowałam sie dzieckiem i takze z przyczyn zdrowotnych nie mialam czasu na fryzjera postanowiłam sie wybrać, poprosiłam standardowo o pocieniowanie i podcięcie o 1 cm na początku Pani piekenie to zrobiła , włosy swietnie sie układały, klientki wciaz komplementowały moje włosy itp.. wtedy Pani fryzjerka wzieła degażówki i pojechała ostro przycieła mi kilkoma ******* włosy az od nasady głowy gdy wstałam i sie odwrociłam zobaczyłam jak na podłodze leży wielki stos moich jeszcze minute wczesniej dłuugich do pasa i gęstych włosów naprawde zrobiło mi sie słabo, złapałam włosy w kucyk i objełam go jednym kciukiem gdzie normanie nie byłam w stanie jedna reka. włosy zapuszczałam 3 lata , ale nie długosc stanowi problem lecz ich ilosc , to jakies sa cienkie jak u myszki wiem ze wiele osob ma cienkie włosy, ale ja od urodzenia miałam takie i dla mnie to MASAKRA Boze jeszcze 5 godzin temu mialam cudowne włosy..............

Gość gość
a najlepsze, że siedzą na krzesełku powiedziałam do tej fryzjerki ze dzień się skończył a ja nie miałam pecha, ani złych przygód chyba ta jędza chciała mi to zrobić ! mój mąż nawet nie może przeżyć tego jak wyglądam , pociesza mnie ale gdy zobaczył mnie to w pierwszej chwili aż krzyczał i miał ochote jechac do tego zakładu

Gość gość
Współczuję, my też mamy pecha, syn w nocy miał gorączkę, przez cały dzień leżał plackiem bo go bolał brzuch. Mąż pojechał do klienta, najpierw rozwalił koło w samochodzie, potem na podwórku tego właśnie klienta, zapadła się ziemia i nie mógł wyjechać. Teraz siedzi w garażu i naprawia samochód:

Gość gość
to ja wam także współczuje każdy dziś zapewne przeżył coś niemiłego na swój sposób dla was naprawa to mogą okazać się koszta a dla mnie najwiekszy koszt to CZAS jakis musi teraz minąć by wrócić do swych dawnych włosów już glupia czytałam na necie żeby mieć takie jak miałam muszę ok 2 lat czekać chyba zwariuje

Gość gość
Ja nawet nie zauwazylam,ze dzis byl piatek 13ego! Ale dla mnie zawsze ten dzien byl szczesliwy:) nic mi sie dzis nie orzytrafilo,moze trzeba mi bylo w totka zagrac:P

Gość gość
no to tobie fajnie ja cofnełabym czas o 5 godzin i ngyd nie poszła do tego fryzjera albo zatrzymała Pania fryzjerke w swej fajntazji na pierwszym etapie podcinania włosów

Gość gość
A ja wyladowalam na porodowce:-) ale fałszywy alarm jeszcze mnie puscvili do domu:-)

Gość gość
w Piatek 13 (nie tego roku) moja kolezanka zginela osierocila dwoje malych dzieci :( mloda dziewczyna 22 lata :(

Gość gość
ehehe ojej to życzę przy nastepnym razie szczęsliwego rozwiązania pamietam jak ja rodziłam 10 mies temu, cudowna chwila , a teraz moja niunia leży rozłożona na środku naszego łóżka , taka duża, taka fajna , cudowna o jakiej marzyłam

Gość gość
wiem gościu że pisząc o śmierci koleżanki chcesz wskazać że są gorsze tragedie niż moja ale każdy ma swoje te małe i te duże nie mniej jednak bardzo mi przykro! młoda dziewczyna żal

Gość gość
co komu pisane nie ma znaczenia jaki dzień tylko ludzie sobie dorabiaja teorię:D

Gość gość
jakbys jutro robila wlosy to by ci jutro up******ila:D

Gość gość
Rozwarcie juz 4 cm skurcze 60,70% pomeczyulo mnie i wszystko się zatrzymało, to dopiero pech:-) ale mieszkam obok szpitala wiec kazali mi wracać do dfomu zęby oksytocynom mnie nie meczyc jak się zacznie to wrócę oby po północy juz 14 grudnia:-)

Gość gość
tak pewnie tak nie zmienia to faktu ze włosów nie ma takich jakie były

Gość gość
ja zaczęłam rodzić w poniedziałek rozwarcie 4 cm, szyjka zgłazona, skurcze były kroplowka zleciała cała mowię do męża: dzis nie ejst moj dzien nie rodze i koniec przyszła babka popatrzała, dała czopka, kolejna kroplowke, tabketke jakas wola dr , i stwierdzaja ze wszytskoe sie zatrzymało w srode wstałam i mówie tak : dzis jest dobry dzien , chce urodzic Pani Dr kazała połozyc mnie znow na porodówke i podac kroplowke 2 godziny 50 minut pozniej nasza córka była z nami z reszta zawsze uwielbiałam środe

Gość gość
A ja uwielbiam dziś dzień, urodzila sie moja córeczka, nie zapowiadalo sie dobrze ale wszystko skonczylo sie szczęśliwie :)

Gość gtrrth
Teraz będziesz mogła układać włosy jak chcesz, mieć zupełnie inny styla nie że są włosy i dopiero gdzieś pod nimi ty, i zawsze jedna fryzura. Ja miałam gęste tak jak ty. Po chorobie straciłam 2/3 pierwotnej ilości. Ależ się cieszyłam. Kitek wreszcie był kitkiem a nie wiechą. Potraktowane prostownicą układały się świetnie. Pewnie wyglądasz szałowo, tyle że zupełnie inaczej. Przecież nie musisz mieć włosów jak wieczna dziewczynka, do znudzenia, grzecznie, tak samo, bo innym się podobają właśnie takie. A jeśli nadal się martwisz, to zapewniam że choć nie wiam jak to działa, ale gęstość włosów odbuduje ci się szybciej niż przypuszczasz. To kwestia miesięcy a nie lat.

Gość gość
Dziękuję za ostatni wpis chyba pocieszył mnie najbardziej bo od wczoraj slyszalam gdzie twoje gęste włosy Samo ciecie mi sie podoba, Dziś umylam włosy i popatrzyłam jak moge je teraz układać lub upinac I z uniesiona góra spieta do, tylu i wypuszczonym dolem ladnie mi. Dziś chyba mam juz lepszy dzień