Gość Krytyczna Napisano Grudzień 13, 2013 Macie jakiś dobry sposob na odzyskanie chłopaka? byliśmy razem dwa lata, pokłóciliśmy się 3 tyg temu, byłam obojętna i wrócił zaczęliśmy się całować, był namiętnie, ale jednego dnia, on chciał odbyć stosunek, ale trochę przeze mnie nie poszło po naszej myśli. Nastepnego dnia zobaczyłam że pisze do innej dziewczyny, niby głupoty ale powiedział, że mu zależy na kontakcie itd.. czuję się bardzo zazdrosna i przez to wiem, że zniechecam go do siebie tym jak i prośbami o powrot. Mieszkamy razem, ale teraz na weekend pojechał do rodziny.. Chciałabym go jak najszybciej odzyskac, bardzo go kocham i tez czuje sie zagrozona przez ta dziewczyne.. powiedzial ze moze jak sie zmienie to sie zastanowi, ale on nie pozwala mi pokazac zmiany.. duzo przemyslalam i chce naprawic, udaje niedostepna ale nie dziala... pomozcie mi blagam... bardzo go kocham, wiele razem przeszlismy, a on teraz mowi ze nie chce byc ze mna.. ale mowi ze mnie kocha.. Nie ma juz kontaktu z ta dziewczyna bo ona usunela facebooka, znali sie wczesniej ale nigdy nie rozmawiali.. co mam zrobic, dajcie konkretne metody prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach