Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexamator

Odgłosy zza ściany

Polecane posty

Gość facet ze zrytym beretem
za mojom ścianom słysze co wieczur takie,,uuu,mam cie,zjem cie i potem pisk przeraźliwy" co to za cholera?duchy jakieś mam za ścianom czy może zwidy?,lubie chlapnąć malucha przed snem :o

Gość gość
W tym dniu pakowałem się i wyjeżdżałem teraz żałuję bo mogłem przedłużyć pobyt może wieczorkiem pozwoliliby popatrzeć jak się bzykają :-)

Gość gość
Nikt nie słyszał więcej sexu zza ściany?

Gość po drugiej stronie ściany
Moi sąsiedzi słuchają regularnie :-P

Gość Sexamator
Znowu ich wczoraj wieczór słyszałem zawołałem żonę i nie pozostaliśmy dłużni

Gość Hodowca myszy wszystko uslyszy
.

Gość gość
tzn ?

Gość gość
kurde tez jestem czasami glosna nie pomyslalam nawet ze sasiedzi moga slyszec.

Gość gość
Dużo bym dał żeby usłyszeć moją sąsiadkę

Gość feng
No i...?

Gość gość
moze uslyszysz /atrakcyjna jest?

Gość gość_sąsiadeczka
Mam bardzo przystojnego sąsiada. Nie ma kobiety, która na nim nie zatrzyma dłużej spojrzenia. Wysportowany - codziennie a to rower, a to bieganie, często mijamy się też na basenie. Tuż po 50-tce, od kilku tat rozwodnik. Od pewnego czasu prowadza się z jakąś kobitą, która czasami.....zostaje na noc. I dzieje się....często i głośno. Czasami zasypiam jak są w akcji, budzę się w środku nocy a oni wciąż ciężko pracują:) Potwornie mnie to nakręca. Do tego stopnia, że cipka pulsuje mi z bólu. Wówczas paluszki to za mało :) Często budzę ustami "przyjaciela" mojego partnera i go dosiadam takiego na wpół śpiącego na jeźdźca.Jest fantastycznie.sex mojego sąsiada bardzo pozytywnie wpływa na moje życie erotyczne :) Ale to nie wszystko. Kilka tygodni temu usłyszałam przed ostrym spotkankiem mego sąsiada wystukane w ścianę takie ram, pam, pam :) Następnego dnia spotkałam go w windzie a on patrząc mi prosto w oczy wystukał właśnie takie ram, pam, pam :) On wie, że ja wiem, że on wie. Wie również że mam na niego potworną ochotę. A ja wiem, że on ma ochotę na mnie. Zastanawiam się kiedy wylądujemy w łóżku....

Gość gość
Super spermfne

Gość gość
?

Gość gość
Nie ma takiej opcji ,abym na noc nie wróciła do domu.

Gość gość
?

Gość gość
ale jaja :)

Gość gość
Proponuję ten sposób zarabiania, gdyż on naprawdę działa. Proszę wejść w ttp://moneygift.eu/?usr=miro212 (w linku przed dwoma tt dopisz "h") i zapoznać się z treścią. Jeżeli jesteś zainteresowaną osobą, proszę o zarejestrowanie się przez ten link ttp://moneygift.eu/?usr=miro212 (w linku przed dwoma tt dopisz "h") To nie jest żadne oszustwo. Mój znajomy, też jest w tym programie i już po piątym dniu, wpłynęła na jego konto pierwsza wpłata. Na początku można namówić znajomych i kogoś z rodziny, żeby szybko kasa się zwróciła a później samo zacznie się kręcić.

Gość gość
Polecam karpacz tam w pensjonatach można się nasłuchać odgłosów zza ściany mm super

Gość zanetka22
Ja słyszę moją starszą siostrę, Ma 26 lat. Mieszkamy same we dwie i każda z nas ma swój pokój i jest oczywiście kuchnia i łazienka. Mój pokój jest obok jej, czyli dzieli nas tylko ściana, tylko że tutaj są ściany z płyt:D bardzo cieniutkie:)czasem przyjdzie do niej jakiś gość i słychać wszystko:D.

Gość Piotr89
Sam lubię takie odgłosy:) A nie kiedy mam okazję słyszeć za ścianą i strasznie to nakręca :)