Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corobic876543

Załamana długami i bezrobociem partnera

Polecane posty

Gość corobic876543

Mój facet narobił długów , poszedł co prawda do pracy za marne grosze ale nie zdązył nic spłacić bo miał wypadek. Teraz nie będzie nadawał się do podjęcia roboty przez pół roku. Mamy długi , rachunki , ja zarabiam 1500 . Pieniądze z mojej pracy wpłaca małymi sumami na zobowiązania. Czuje się z tym paskudnie. Czuje, że się nie stara a ja jestem naiwną kretynką. Kocha mnie ale miłością samą nie damy rady . Co powinnam zrobić a może ktoś wie gdzie go wysłać, co doradzić żeby cokolwiek dorobił

Gość gość
skoro to nie mąż to możesz go wystawić za drzwi :) no chyba,że to jego mieszkanie

Gość gość
jeśli nie jesteście małżeństwem i długów nie zaciągaliście razem na wasze wspólne potrzeby to chyba z tobą jest coś nie tak że to spłacasz

Gość corobic876543
wynajmujemy mieszkanie

Gość gość
co ci możemy doradzic. Jak go kochasz to się męcz. a jak masz dosyć to zacznij na nowo. chyba, że macie dzieci.

Gość gość
na co Ci taki ciężar? to facet ma być podporą rodziny, a jeśli nie utrzymuje żony i dzieci to niech chociaż o siebie samego zadba, a nie ciągnie od kobiety, czy dla niego nie jest to ujmą?

Gość Kasia44
Jesteś naiwna że spłacasz długi obcego faceta.Musi mówić do Ciebie farmazony poniewaz jest na Twoim utrzymaniu.Podziwiam Cię że jesteś taka nierozgarnięta.Na Twoim miejscu faceta bym wystawiła za drzwi.Z jakiej racji męczysz się- odpowiedz mi na pytanie?

Gość corobic876543
niestety kocham go i wierzę, że się ogarnie ale nawet nas na święta nie stać ,będziemy jeść łazanki i piernik bo natańsze

Gość gość
Srali muchy będzie wiosna. Już to widzę jak się ogarnia. Facet wchodząc w związek ma już być ogarnięty. Pasożytom mówimy NIE!!

Gość Jakie to dziwne
Głupich nie sieją sami się rodzą.Nie pisz bzdur i nie wnerwiaj przyzwoitych ludzi.Swój swojego zawsze znajdzie.Widać dobraliście się.Jak dla mnie możesz zreć suchy chleb wszystko na własne życzenie!!!!! twój problem!😡.SPADAJ STĄD idiotko!😠