Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone jabluszko

POMYSL NA BIZNES DZIALKA 1 HEKTAR I 200 TYS KAPITALU

Polecane posty

Gość czerwone jabluszko

witam serdecznie, mamy z mezem dzialke o powierzchni 1 hektara, stoi na niej malutki domek, w ktorym nie mieszkamy. mieszkamy w miescie oddalonym 20km od miejscowosci, gdzie jest dzialka. miasto to liczy ok 500 tys mieszkancow. zastanawiamy sie ostatnio nad jakims pomyslem na wlasna dzialanosc. moze jakas produkcja, moze przedstawicielstwo jakiejs zagranicznej firmy itd itd. moze ktos z Was ma jakies pomysly albo zastanawia sie nad czyms podbnym-moze jakas wspolpraca?

Gość czerwone jabluszko
dziekiujemy i pozdrawiamy!

Gość niezznajomy
jasne, już c***odadzą pomysły

Gość czerwone jabluszko
a moze schronisko dla zwierzat? czy sa jakies dofinansowania na takie cele? chcielibysmy polaczyc cos pozytecznego i dobrego z jakims zyskiem, nie musza to byc krocie ale dochod, jaki pozwala na godne zycie. nic co wiazloby sie z wykorzystywaniem zwierzat, niszczeniem srodowiska, sprowadzaniem jakiegos chlamu z chin nie wchodzi w gre. do wpisu powyzej-dlaczego jestes taki pewny ze nikt nie poda pomyslu? pytam tylko, co jest popularne, co zrobilibyscie wy gdybyscie mieli mozliowsc itd. a moze ktos w kregu rodzinnym cos takiego przedsiewzial z powodzeniem, przeciez nie otworzymy podobnego biznesu za rogiem;)

Gość czerwone jabluszko
hej Scott, dzieki za mila uwage;) jesli ktos nie chce wrzucic czegos konstruktywnego to prosze bez wyzwisk!! dziekuje.

Gość czerwone jabluszko
nie prosze otowy biznesplan tylko o cos w stylu "hej, a moze jakies spa. a moze prywatne przedszkole, a moze w okolicy nie ma utylizacji smieci itd itd" wiec obelgi za to, ze oczekujemy wyreczenia nas od pracy sa tu zbedne.

O, to przepraszam. W takim razie mam pomysły dla was. Moze jakies spa. a moze prywatne przedszkole, a moze w okolicy nie ma utylizacji smieci? Mam nadzieję, że pomogłem. :D

Gość rozsąkowa
szkółka drzewek owocowych albo ozdobnych ? ale to robota na okrągło :)

Gość czerwone jabluszko
dziekuje za kulturalne wpisy:) tez myslelismy o sali weselnej ale sa juz 2 w poblizu. chyba zebysmy zainwestowali naprawde sporo i bylaby lepsza od tamtych;) ale tyle funduszy to nie mamy..

Gość rozsąkowa
knajpa ?ale albo nastawiona na piwo albo bardziej elegancka - ale to z kolei zależy od ilosći mieszkańcówi tego oczywiśćie jak tam jest z pracą i bezrobociem ?

Gość rozsąkowa
w zależnosći od infrastruktury moząn po prostu postawić budynek pod wynajem .

Gość czerwone jabluszko
czy ktos ma jeszcze jakies pomysly?

Gość gościu raz po dwa
hurtownia czegoś?

Gość gość
nie mam pojęcia sorrki

Gość czerwone jabluszko
tesc mowi ze maz Maryli Rodowicz robi biznes na produkcji zakretek do petow hehe

Gość a moze mala rada
fajnie, ze macie taka dzialke i niezla kase na inwestycje, tez bym tak chcial dlatego nie podam wam z******tego pomyslu na super biznes bo sie dorobicie jeszcze bardziej!

Gość cdjlncnlwnkc
hehe jakoś nikt się z radami nie wychyla, pewnie wszystkim gul skoczył że tyle macie.

Gość gość
i co nikt nic nie pisze a dziewczyna ma problem

Gość pomyslik na cos fajnego
moze restauracje

Gość gość
szpital psychiatryczny dla bywalcow kafe

Gość czerwone jabluszko
maz mail racje,tu nikt nic nie powie

Wszyscy ci co interesują się biznesem powinni zerknąć na tę książkę http://onepress.pl/ksiazki/sprzedaz-zarzadzan ie-i-efektywnosc-osobista-w-101-praktycznych-przykladach-and rzej-niemczyk-bartlomiej-sapala ,101psz.htm Ostatnio trafiła w moje ręce i od razu przeczytałem od deski od deski. Znajdziemy w niej bardzo wiele informacji na temat tego w jaki sposób najłatwiej jest zwiększyć sprzedaż. Sam zauważyłem wzrost sprzedaży w swojej działalności a to tylko początek

Gość gość
ja Wam polecam sad albo ogrodek warzywny, czy to nie dobry pomysł??

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą! Sad i ogród warzywny to doskonały pomysł! Osobiście zdecydowaliśmy się na sad. Od dłuzszego czasu zbieramy drzewka owocowe od http://www.drzewkawaleczek.pl/ - swietna opcja!