Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybór operatora PLAY czy PLUS

Polecane posty

Gość gość

Hej, zastanawiam się nad wyborem nowego operatora, bo z obecnego jestem mocno niezadowolona. Chcę wziąć tel na tzw "dołądowania" i biorę pod uwagę PLAY oraz PLUS. Jakie macie opinie? Co radzicie ? Pozdrawiam :*

Jezu, kolejna idiotka. Wejdź na stronę operatorów, przejrzyj oferty i sama wybierz. Takie trudne? NIe wiemy też w której sieci masz więcej znajomych... Nie wiem co to jest telefon "na doładowania" :o pre - paid, mix, czy co?

Gość kwiecista istota
Po co się rzucasz? Zapytała bo chce poznać opinie... Nie raz jest tak, że oferta ofertą, ale.... Tak są formułowane te oferty, żeby jak najwięcej osób skorzystało, a praktyka to inna spr. Ja osobiście mam w Play, jestem bardzo zadowolona, i chyba właśnie tego operatora bym polecała. A tzw telefon na doładowania, to pewnie chodziło jej o tel za np 1 zł z obowiązkiem doładowywania przez x miesięcy za y kwotę Pozdrawiam żałosnych krytyków i jeszcze raz polecam Play :D

"Nie raz jest tak, że oferta ofertą, ale.... Tak są formułowane te oferty, żeby jak najwięcej osób skorzystało, a praktyka to inna spr." Regulamin każdej oferty dostępny jest na stronie internetowej. Czytanie ze zrozumieniem się kłania (wiem, wiem - trudne dla wielu).

Gość kwiecista istota
Zabawny jesteś. Wiadomo, że w ofercie nie napiszą pewnych małych niuansów, które nie są korzystne dla klienta. Zresztą założycielka tematu chciała poznać opinię ludzi, a nie ofertę, przecież nie zwróciła się z prośbą o przedstawienie jej oferty, tylko o to, żeby inni wyrazili swoje zdanie. Właśnie swoje zdanie, a nie wyrazy twojej frustracji związane z otaczającym Cię światem. Nie wyrażasz opinii? To po co się wypowiadasz? Aa chyba, ze to potrzeba zwrócenia na siebie uwagi, w takim razie twórz dalej wspaniałe komentarze.

Gość 6565ghyry
To zalezy czego oczekujesz. W Playu jest tanio , bez haczyków i innych dziwnych zagran ale siec pod wzgledem technicznym nie wyrabia. A kolei Plus ma najlepsza siec w Polsce pod wzgledem zasiegu, jakosci ale oferta jest koszmarnie słaba. To teraz musisz zadecydowac :classic_cool:

Ja mam T-mobile i nie jestem zadowolona. Miałam już tel. ze wszystkich sieci i było podobnie, ale na różnych płaszczyznach, ale łączy je jedno... zawsze jakiś hak i oszustwo. W T-mobile wkurza mnie internet blueconnect, bo płacisz za transfer z góry, a w rzeczywistości nie wykorzystujesz połowy i już zamula i muli tak nieraz 3 tyg, a parę dni przed splatą rachunku nieraz zapinkala ( więc specjalnie spowalniają).

Gość gość
6565ghyry dokładnie, świetnie to ujęłaś

Gość gość
plus ma taki super zasieg, ze w centrum poznania przerywa mi nonstop polaczenia. Oferty mix czyli zobowiazanie do ilus tam doladowan+beznadziejny telefon za 1zl kompletnie sie nie oplacaja. Juz lepiej miec telefon na karte i samemu decydowac za ile chce sie go doladowac. Ja teraz przeszlam z plusa do orange i jestem bardzo zadowolona, ale ja mam abonament

Gość gość
to ze w Poznaniu gdzies tam plus nie ma dobrego zasiegu to inna sprawa. My mówimy o skali kraju gdzie ogolnie jest najlepszy. Czesto tez duzo zalezy od telefonu. Co telefon to ma inna czułosc anteny zasiegu. I z rególy tak jest że im bardziej wypasiony telefon tym gorszy zasieg.

Gość gość
No ja właśnie miałam telefon w orange od 3 lat i z orange chce uciekać bo mi się nie podoba

Gość gość
Ja mam w Plusie i mam juz dosc.Czesto gdy chce sprawdzic np.ile zostalo mi kasy na koncie,ile minut,czy chce w ogole cos tam uruchomic,doladowac karte,to otrzymuje komunikat,ze usluga jest tymczasowo niedostepna.Trzy razy zdarzylo sie,ze gdy doladowywalam konto i pojawil sie taki wlasnie komunikat,to pozniej okazalo sie,ze kod jednak zostal wykorzystany/wprowadzony/a kasa na koncie sie nie pojawila.Reklamacje nic nie daly.Poza tym kilka razy bylo tak,ze zagadalam sie z kims,przetutalam wszycho co bylo na koncie,a rozmowa nie zostala przerwana,tylko bombalo mi na minus.W Orange takich cyrkow nie mialam.Z netem to samo.Po wykorzystaniu pakietu bralo mi kase z konta,a jak juz nie bylo,to nalupalo na minus 26zl.Nie ma kasy,powinno byc stop,a nie tak.Albo jak kupilam pakiet internetowy za 15zl,po miesiacu wylaczylam,bo nie chcialam,by skasowali kolejne 15zl,to ta franca i tak sie automatycznie odnowila w 2godz po mojej dezaktywacji.Yoba mozna dostac.O telu juz nie wspomne.Kleknal juz po 3tyg,na okraglo sie zawiesza,wylacza,fiksuje.E tam

Gość gość
a u mnie niestety odbiera tylko orange,inne sieci siadają,ale tej sieci nikomu nie polecam,co do plusa moja siostra miała u nich dług zadzwoniła do nich powiedzieli że żadnego długu nie ma,po 3 miesiącach okazało się że zadłużenie jednak jest i podali jej numer konta i zapłaciła teraz od wpłaty mijają gdzieś 3-4 miesiące a oni twierdzą że jej jeszcze nie dostali.przy czym jak dzwoni na początku to nigdy nic nie wiedzą.Co do playa to nic nie wiem,a t-mobile sobie moi znajomi chwalą.

Gość gość
jestem gosc z 23;32 dodam tylko że mieszkam 20 km od Warszawy i nic po za tym smiesznym orange nie odbiera

Gość gość
a ja polecam play'a :D działa na zasięgu 4 sieci (T-Mobile, Plus, Orange i oczywiście macierzysta Play) dodatkowo najlepsza oferta od samego początku jeśli jednak ktoś jest w Play i ma problem z siecią to polecam ustawić sobie wybieranie sieci jako ręczne i wybrać najsilniejszy zasięg ;) a jeśli chodzi o ofertę to dostępna tuhttp://polecam.play.pl/l/36091/samsungs5610/ nie było napisane czy jakiś telefon Cię interesuje ergo wybrałam losowo jeśli masz jakieś pytania - pytaj ;)