Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnomi35

Mój partner zakochał się w koleżance z pracy

Polecane posty

Witam,jestem w rozterce,może mi coś doradzicie?Mam problem,mój partner zakochał się w koleżance z pracy i nie wiem co robić.Odejść nie jest łatwo ponieważ mam z nim dziecko i mieszkam z nim w jego mieszkaniu. Ja swojego nie mam tylko jestem na stałezameldowana u matki. co gorsza ona też ma dziecko z innym z którym obecnie się rozwodzi.Partner zapewniał mnie że zawsze będzie mnie kochał.a ona potrzebuje wsparcia bo ją mąż zostawił.Naprawdę nie wiem co mam robić,kocham go i nie chcę go stracić.jestem właśnie u mamy na weekend ponieważ muszę załatwić pewne sprawy.On twierdzi że ze mną nie jest szczęśliwy choć ja tak nie uważam.Będąc ze mną miał wszystko,dbałam o niego,gotowałam mu obiady i zajmowałam się naszą córką.Perspektywa powrotu do matki mi się nie uśmiecha.Co robić?Pomóżcie!

Gość gość
co za facet, pójdzie cudzego bachora bawic a swoje zostawi. Ja bym mu parę słów powiedziała. Może to zauroczenie?? a skąd wiesz że się zakochał bo na ten temat nic nie napisałaś.

Gość niezznajomy
heh, twój facet to nieudacznik i prostytutka w jednym

Gość gość
może byłaś dla niego za dobra? znudziło go to ,że nie musi Cię zdobywać/?

Gość gość
A co mialabyś zrobić jak będzie chciał odejść to odejdzie, pogadaj z nim albo z ta jego lafirynda, pokrzycx jak sobie on to wyobraża

No właśnie,pogadałabym z nią ale on mnie ostrzegł że jak do niej zadzwonię lub napiszę on do mnie się nie odezwie

Gość gość
ja bym go tam nie słuchał bo on nie chce abyś miała z nia kontakt bo może oni juz zaczęli się spotykać na bara bara. Ja bym zaryzykowała a jak by się czepiał to bym mu powiedział, że nie będzie jakaś sucz zabierała ojca dziecku. Ciekawa jestem jakby on zareagował jakbyś to ty z kimś sie spotykała wtedy by nie siedział tak i się nie przyglądał? A skąd wiesz, że on się zakochał??????????

on sam jest niezorientowany w sytuacji jakby mu "nic nie grozi",zrobiłam mu nawijkę na moją stronę ale on swoje że tamta mu się żali a on po prostu ma "wielkie serce"

Gość jolka jolka to dziewczyna
dziewczyno ale skąd wiesz, że on jest zakochany!!! czytaj ze zrozumieniem, powiedział ci to czy nie, a to że z nia gada to przecież juz się zakochał...

Gość Jakie to dziwne
Napisz do swojego szefa, że zamiast pracować to oni w pracy załatwiają swoje prywatne sprawy, napisz że maja romans!.Na pewno szef nie poprze tego i wywali ich oboje z roboty.Tak zrób koniecznie.Nie musisz zwierzać się facetowi co zrobisz:D

Do Jolki,jak uważasz że jak z nią rozmawia to znaczy że się zakochał?Nie powiedział mi tego wprost ale nie jest tak jak powinno

Gość jolka jolka to dziewczyna
gadasz, że się zakochał, mój mąż tez rozmawia z koleżankami z pracy i co to nie znaczy że juz z każda łazi do łóżka i chce mnie zostawić. Moze tylko ją wspiera i nie oznacza, że was zostawi.

Gość gość
A gdyby napisać do jej męża,tylko skąd wziąść nr.tel.?Mam jej

pisałam ostatnio ja tylko bez loginu.Jak dyskretnie się zemścić na tamtej.Facet nie pozwala mi do niej pisać choć mam jej nr.