Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet doprowadza mnie do szalu

Polecane posty

Gość gość

patrzy i czeka az sama wszystko zrobie. Dzis po 18 wyszlam z domu i poszlam na fittnes.Wstawilam pralke. Mowie ze sciagnal z suszrtki pranie i rozwiesil.Wstawil zupe- czyliw rzucil mieso do wody i niech sie gotuje.I obral warzywa. Wracam po 2 h. Prlaka wylaczona ale pranie nie rozwieszone, z suszarki nie scigniete, zupa nie nastawiona. Naczynia po obiedzie nie umyte, I tak jest za kazdym razem. Moge mowic, mowic i tak nic nie dociera do niego. I przez to ciagle sie kloce. I wmawia mi ze to moja wina.

Gość gość
Heeeehhe fajny gość ciekawe co robił w tym czasie?

Gość gość
pewnie Cie to nie pocieszy ale u mnie jest tak samo, jak nie pokaze palcem, 10 x nie powtórzę, że to tamto to nic nie zrobi... :(

Gość gość
lezal jak zwykle. czyli wraca z pracy- ja robie obiad, sama jestem glodna.wiec chce cos zjesc cieplego. I musi odpoczac i tak lezy do wieczora. a potem lazi po mieszkaniu i dopiero, kapie sie robi halas ze ja nie moge spac.

Gość gość
jak to lezal ?Sam?

Gość gość
a z kim?

Gość Lou Lou
Nie rozumiem, naprawdę. U nas było od razu jasne, że oboje mamy zajęcia "zawodowe" więc oboje musimy ogarniać dom. Podział obowiązków jest płynny ale nigdy nie jest tak, że jeden zapieprza a drugi się leni. Myślę, że brakuje Ci konsekwencji. Nie wyjął prania? Rób tylko sobie pranie (najlepiej ręcznie tyle ile potrzebujesz). Nie wstawił zupy? No to zjesz coś na mieście albo ugotuj tylko dla siebie. Niech zobaczy, że samo to się nic nie robi i tyle.

Gość gość
Ja wiekszosc rzeczy robie sama bo tak lubie i jestem szybka, ale moj maz zawsze zrobi wszystko jezeli go o to prosze, pracuje, mam czas na fitness i inne przyjemnisci 🖐️

Gość gość
ale pewnie cie chociaz utrzymuje, pracuje na was.

Gość gość
My z mezem robimy fitnes w nocy.

Gość gość
Kiedys zrobilam tylko obiad dla siebie- to zezarl mi. bo myslal ze to dla niego zostawilam. nie zrobie prania to w lazience syf. , pelno brudncyh ubran sie wala.

Gość Lou Lou
No to wytrzymaj to. Na razie on wie, że się złamiesz. Powkurzasz się a i tak uprzątniesz mu koło tyłka.

Gość gość
najlepiej niech kazdy pierze swoje ciuchy sam

Gość gość
A chociaz robi ci dobrze?

Gość gość
seksu nie ma. jak mam sie seksic z kims kto ma mnie w d***e.

Gość gość
pewnie twojemu facetowi mamusia wszystko pod nosek podstawiała. masakra z takimi. też miałam takiego, jak trzeba, to umiał, ale skoro jest kobieta, to po co się wysilać. tak był w domu nauczony. mamusia wszystko zrobi, przygotuje, ogarnie. na szczęście mój obecny facet od bardzo młodego wieku mieszka i utrzymuje się samodzielnie, mamusia go nie wyręczała nigdy i w niczym i nie ma problemu, sam z siebie robi, a jak na coś sam nie wpadnie, wystarczy, że go poproszę.

Gość gość
tak mamusia mu uslugiwala.