Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam mały biust

Polecane posty

Gość gość

:( jak dwie cytrynki,do tego niski wzrost ,male stopy,male usta,nie mam chlopaka,nie widzic sie zreszta,moze ewent.jakis pedofil sie mna zainteresowal.czy naprawde cycata kobieta z dlugimi nogami tylko pociaga facetow?

Gość gość
wczoraj byl taki sam temat, jestescie juz nuuudne! ja mam małe piersi, mam 150 wzrostu i faceta w 100 % takiego o jakim marzyłam.wiec lepiej sie ogarnij zamiast się użalać nad sobą i gadac głupoty.

Gość lolitania
znam faceta, którego kręcą kobiety wychudzone, z małym biustem, bez krągłości. każda potwora znajdzie swego amatora. o gustach się nie dyskutuje. nie panikuj, bo wpadniesz w depresje i wtedy będziesz miała problem, prawdziwy.

Gość gość
daj meila ,mi sie podobasz :)

Gość gość
załóz, na pewno będzie rownie ciekawy :O nie ma to jak tematy próżnych pustaków i zakompleksionych ciot.

Gość kafe pedofilen
daj namiary, zaraz bedziesz miała faceta :classic_cool:

Gość gość
jak się facet zakocha, naprawdę zakocha, to rozmiar biustu serio nie ma żadnego znaczenia. też mam mały, przy czym jestem wysoka, więc porażka teoretycznie większa niż u niskiej kobiety, a mój facet uwielbia mój biust. w swoim życiu spotkałam tylko jednego buraka, któremu nie pasował, ale jemu na mnie nie zależało, on mnie chyba nawet nie lubił. pozostali nie narzekali. i twój też nie będzie :)

Gość gość
Kup sobie kozieradke, przynajmniej biust ci urośnie.

Gość gość
gdy ci smutno, gdy ci źle, zawsze dobrze na pocieszenie zrobić kupę. to pomaga. sprawdzone :)

Gość gość
Weź krasnala do pary i żyjcie sobie w ogrodzie.