Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oswietlenie domu

Polecane posty

Gość gość
Po remoncie łazienki zrobiliśmy podwieszany sufit a w nim żarówki activejet Jest jasno, energooszczędnie i ładnie. Postanowiliśmy zastosować ten rodzaj oświetlenia w całym naszym domu.

Gość gość
Też uważam, że oświetlenie ledowe activejet to najlepsze rozwiązanie, dają one lepsze światło, są dużo bardziej wytrzymałe i energooszczędne

Gość gość
Oświetlenie w domu jest mega ważne, szczególnie żeby było energooszczędne, a to wszystko łączy się z energią elektryczną i warto mieć dobrze zrobioną instalację elektryczną. Mi taką instalację wykonywała firma alltech z Zielonej Góry i byłam bardzo zadowolona z wykonania.

Gość altka
ledy są bardzo oszczędne, ja mam active jety i uważam, że sprawdzają się najlepiej, na pewno są zdecydowanie lepsze niż żarówki.

Gość UrszulaNykiel
Najlepiej Ledy , bo przede wszytskim nie zużywają tyle prądu . W związku z czym mamy mniejsze rachunki za prąd . Warto też pamiętać o dobrych gniazdkach oraz włacznikach . Ospel ma wiele kolekcji . Każdy znajdzie coś dla siebie . Widziałam chyba najpierw szklane ramki ;)

Gość Adrian_Bucki
My kupiliśmy fajne kinkiety https://www.kingled.pl o białej cieplej barwie światła.Mam je teraz po obu stronach łózka , fajnie sie sprawdzają jak się czyta książke

Gość gość
Uważam, że najlepszym rozwiązaniem są ledy, ja mam w mieszkaniu ledy active jet i naprawdę jestem zadowolona, są funkcjonalne, wytrzymałe i wpływają na obniżenie rachunków za prąd .

Gość gość
Wg mnie warto zdecydować się na oświetlenie LED, jak znasz firme która zna się projektowaniem elektroniki można znaleźć dużo ciekawych rozwiązań, sprawdź http://prodel.com.pl

Gość gość
Polecam sprawdzić tu: https://el12.pl/ mają sporo opraw i lamp. Cały dom oświetliliśmy produktami z tego sklpeu.

Gość kiui898

Ja polecam natomiast aurorats.pl naprawdę świetnej jakości oświetlenie mają w rozsądnyc cenach. U mnie genialnie sprawdzilo się w kazdym pomieszczeniu, spokojnie można sie zainspirować ich realizacjami i wybrać odpowiednie do różnych stylów, od klasyki po nowoczesność. Można znaleźć coś dla siebie

Gość HazelNuit

Bardzo ważne jest oświetlenie. takie które o zmierzchu tez nie męcza naszego oka. Z mojej strony polecam tez zastanowić się nad osprzętem elektrycznym. Z mojej strony polecam ospela. Często mają jakieś nowe kolekcje , nowe ramki ;

Gość Mija22
Dnia 29.01.2019 o 17:07, Gość HazelNuit napisał:

Bardzo ważne jest oświetlenie. takie które o zmierzchu tez nie męcza naszego oka. Z mojej strony polecam tez zastanowić się nad osprzętem elektrycznym. Z mojej strony polecam ospela. Często mają jakieś nowe kolekcje , nowe ramki ;

Z ospela mam czujnik czadu oraz gniazdka z kolekcji z miedzią Cu+. Zakupione  bardzo dawno temu 😉

Gość helllenka9

Tu masz naprawde duży wybór, i to co mnie najbardziej przekonało też to dobre, często konkurencyjne ceny. Teraz ruszyła wyprzedaż więc na pewno traficie na dobre ceny dla siebie.