Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeathDoll

toksyczny związek

Polecane posty

Gość DeathDoll

Witam. Mój związek z panem P trwa już prawie dwa lata. Jestem bardzo od niego uzależniona. P mnie ogranicza kontroluje, jest zaborczy, zazdrosny, mówili co mam robić, jak wyglądać, zamanipulował mnie i zniszczył moją psychikę, wykorzystał.. Potrafi sprawić słowami bym czuła się nic nie warta.. Dziś poniżył mnie w jeden z,najgorszych sposobów. Zg****ił mnie.. Był pod wpływem 4 piw. Zg****ił swoją ex, ale brutalniej niż mnie. Myślałam że mnie tak nie,potraktuje. Jego zdaniem go prowokowałam i nie widzi nic złego w tym co zrobił. Mówił że sama tego chciałam, chociaż wprost mówiłam że dziś ,,nie", ale jak widać nie,obchodziło go to. Zdarł ze mnie legginsy i majtki, próbowałam,z kim,walczyć, ale na próżno, był silniejszy. Prosiłam że by przestał. Czułam sie jak zwykła d***** dla niego.. W naszym,związku bylo już tyle upadków że w końcu coś we mnie pękło. Potrafił nie mieć żadnych skrupułów, powoli wykańczał mnie psychicznie. Przez niego się cięłam i podejmowałam 2 próby samobójcze.,stan mojego wnętrza jest opłakany, czuję sie jak wrak człowieka. Czy kocham P? Na pewno nikogo nie kochałam tak mocno jak jego i prawdopodobnie już nikogo tak nie będę. Od dłuższego czasu mam mętlik w głowie. Nie wiem czy cierpienia przerosły moje uczucia. Jak sie dowiedzieć czy nadal go kocham? Czy jest cień nadziei na lepszą przyszłość z nim? Już nie wiem co mam zrobić! Proszę pomóżcie...

Gość gość
albo jesteś głupia albo udajesz? z takim facetem siedzie ty idź do psychiatry a nie tu piszesz.

Gość gość
jestes chora, powinnas pojsc do psychiatry, wiesz co to jest milosc?milosc daje szczescie, podnosi czlowieka pod niebiosa, wiadomo ze z czasem sa problemy, ale z miloscia da sie je jakos poukladac, przezwyciezyc, a ty?on cie niszczy, poki cie nie zniszczy, chcesz sie dac zniszczyc??twoj problem

Gość gość
Nie ma nawet cienia nadziei na lepszą przyszłość z tym psycholem. Czy go kochasz? Pewnie tak - jest to typ chorej miłości ofiary do oprawcy - syndrom sztokholmski. Co masz robić? Poszukać wsparcia (rodzina, koleżanka) i zwiewać. I pójść na terapię do psychologa, zeby c***sychikę po traumatycznym związku naprostował.