Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara9009

Jak zainwestować pieniadze

Polecane posty

Gość Klara9009

Jestem kobieta, 23 lata, mieszkam w malopolsce. Posiadam dzialke 3500m2 ktora mozna wykorzystac. Posiadam tez domek polozony obok tej dzialki o powierzchni 110m2 ktory tez mozna wykorzystac. Myslalam o jakims interesie, ale nie mam pomyslu. Nie mam zadnego wyzszego wyksztalcenia, chcialabym aby to bylo cos malego ale dochodowego, zebym nie musiala zatrudniac duzej ilosci osob. Wklad finansowy to max. 400 tys zl. Myslalam jeszcze aby sprzedac mieszkanie w ktorym aktualnie mieszkam, o powierzchni 77m2 w Krakowie i przeniesc sie do domku. Jezeli macie jakies pomysly, chetnie wyslucham.

Gość gość
sprzedaj to wszystko i żyj wygodnie!

Gość Klara9009
mam 23 lata, pieniadze ktore byl lacznie zebrala to zdecydowanie za malo ;) Moglabym zyc wygodnie ale nie do konca zycia... Szukam pomyslu, zeby pieniadze sie mnozyly... Czytalam podobny watek ale tam malo pomyslow. Sala weselna w sumie niezly pomysl, a domek na dzialce obok to maly hotelik np dla gosci weselnych? Ale nie wiem czy to sie sprawdzi...

Gość gość
i tak stracisz bo nie masz drugu do interesów -

Gość Klara9009
a sa takie osoby ktore za jakis procent, albo solidna zaplate zorganizuja wszystko, dadza pomysl, biznesplan zalatwia wszystkie formalnosci?

Gość gość
znajdz sobie profesjonalnego doradce finansowego.