Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oświadczył mi się jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość
no więc jestem zaskoczona bo znamy się ok. roku!!! A on powiedział, że wie, że to króko ale mnie kocha i chce żebym widziała, że mu na mnie zależy :))))

Gość gość
i co sie k***a cieszysz to tylko pierscionek mnie sie tez ktoś kiedyś oswiadczył a potem odszedł po kilku miesiacach i ma mnie w d***e wiec k***a zycze *****ego szczescia bo k***a mozesz sie jeszcze z***biscie zdiwic.... pojawi sie jakis problem a juz nie daj boze zachorujesz na depresje i zawinie ogon i s*******i wykrecajac sie wszesnbiej ze przeciez pierscionek to moze byc tylko dowod milosci i tyle ..... nara

Gość zacieszam i bawi mnie to
badzcie szczesliwi :)

Gość gość
no jasne przeciez k***a kazdy debil wie ze milosc nie istnieje mozna sie z nia spotkac tylko w filmach ksiazkach i innych k***a dziwnych smiesznych miejscach - kosciol np :) ale w zyciu jej nie ma pamietaj ... umiesz liczyc licz na siebie twoje szczescie innych j***e i z milascia jest tak samo i tyle w temacie za rok dwa slub potem szybki rozwod alimenty kochanki i inne bzdety a ty sie zalamiesz i stwierdzisz ze kiedys jakas c**a na kafeterii miala racje ale wtedy bedzie juz za pozno niestety bedziesz wrakiem czlowieka a twoj juz byly maz bedzie posowaj mlodsza od ciebie jakies 10 lat cizie tylko dlatego ze po ciazy stracisz ten swoj urok kobiecosci a raczej dziewczetosci i nie bedzie na ciebie juz mogl po prostu patrzec

Sam jesteś niefortunnym wypadkiem przy pracy. W kuciapę to swoją starą cmokaj, że zechciała takie downowate goowno twojego pokroju wysrać, zamiast wyskrobać. Skoro jednak cię nie wyskrobali, to zrób coś dla społeczeństwa i się zabij

Gość gość
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Ile masz lat? Ja mam 36 i troszkę Ci zazdroszczę ;) pozdrawiam i życia szczęścia we dwoje gołąbeczki :)

Gość gość
chyba ktoś tutaj musi się ostro dowartościować ;)

Oświadczało mi się trzech... I ten trzeci jest moim kochanym Mężulkiem, tak więc jeszcze nic nie jest powiedziane... :D

Gość gość
nie wiem dlaczego wszyscy mnie zjechali,... Za to gdybym rzuciła hasło 'bzyka sekretarke' kazdy by doradzał. To już dwoje dorosłych ludzi nie może się kochac? Przykre.

Nie no fajnie, tyle że to jeszcze o niczym nie świadczy. Weźmiesz ślub, będziesz szczęśliwa... to pogratulujemy :-)

Nikt ci nie pogratuluje bo tu sami frustraci i nieudacznicy.Lady Vega,dziewczyna pisze o chwili o jednym skrawku z życia,a tu jej każesz czekać trzydzieści lat i zastanawiać się czy jej związek padnie za dwa,pięć, dziesięć,czy czterdzieści lat.Może to twój wspaniały mężuś poleci w tango(oczywiście nie życzę ci tego).

Zawsze istnieje ryzyko... Jeśli mój Mężuś pójdzie w tango, to założę temat...

Gratuluje!!:) ja bylam 2 razy zareczona i nie wypalilo :P ale z tego co wiem moj obecny ukochany chce sie zareczyc :D no coz czekam

Gość gość
kurde, to chyba jasne, że czas pokaże co będzie. jak odwali coś to odejdę proste. Ale na tą chwilę się cieszę! Znamy się krótko (rok) a tu mi z pierścionkiem wyskoczył :) pod wpływem emocji podzieliłam się tylko szczęściem. bo miałam ochotę wykrzyczeć to całemu światu ;)