Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwie kreski

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat. Od wczoraj 7:00 wiem, że będę mamą. Cieszę się, ale chyba jeszcze to do mnie nie doszło. Chodziłam cały dzień po domu z ręką na brzuchu. Mój chłopak się cieszy :). Dziewczyny mówie Wam jak mi się palić chce :(.

Gość gość
gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zjedz czekoladki ! zamiast faje palić

Gość gość
gratuluję:) obyś miała dobrą sytuację na dziecko;)

Gość gość
nie no nie zapale :) nie ma takich szans:) mam w sobie mojego malucha. W poniedziałek dowiem się dokładnie który tydzień i rozpiszę sobie na lodówce co mogę jeść a czego nie. Muszę teraz przystopować z pracą :). Długo wam zajelo zeby do was doszlo, ze bedziecie mamami ??

Gość gość
Na lodówce co możesz jeść, a co nie?

Gość gość
mimo ze rzygałam jak kot dalej nie docierało , ok 5 miesiąca w to uwierzyłam 9 jak zaczął się brzuszek pojawiać )

Gość przyszla mama QWERTY
zmienilam nick :). Mam dobre :) Mój chłopak zarabia 3000, ja 3000- 5000 :). Ja mam pracę biurową i własną działalność, ludzi którzy budują mi biznes :) więc moj dochod zostanie niezahwiany :))) na szczescie mamy duzo odlozonych pieniazkow i mozemy liczyc na wsparcie rodziny :). Ten semestr na studiach zakoncze sesją w lutym i zrobie sobie przerwe :)) TYLKO CHCE PIERSCIONEK W TAKIM RAZIE

tak. zrobie sobie liste produktow ktore powinnam jesc i w jakich ilosciach adekwatnie do przebiegu ciazy, oraz liste produktow zakazanych i powieszę sobie na lodówce

Gość gość
super dochody , pozazdrościć , trochę mało realne jak na twój wiek...

Gość gość
no ba! pierścionek to musi być:p a swoją drogą...masz 21 lat i tak dobrze zarabiasz? można wiedzieć jak to się stało? na jakim kierunku studiujesz jaka praca i jakie miasto? będę bardzo wdzięczna za informację, bo właśnie za rok idę na studia i myślę gdzie, bo muszę zaocznie i muszę się wyprowadzić z domu:(

Gość gość
tak tak zrób sobie listę hahaha dziewczyno ja przez 3 mies nie mogłam praktycznie nic jeść, schudłam 4 kg, nawet napoje mnie obrzydzały , normalnie pic zaczęłam w 13 tyg , planuj planuj, ciekawe ile z tego wyjdzie :)

Gość gość
lista zakazanych produktów hahahah tak ciężko zapamiętać tych kilka produktów hahah coś mi się nie wydaję iż z tak wątpliwą inteligencją kręcisz taki biznes :)

Gość gość
jak otworzyłaś własną działalność w tym wieku? skąd środki? przepraszam, że tak nachalnie pytam, ale chyba potrzebuję wskazówek i motywacji, bo tak jak już pisałam mam dosyć kiepską sytuację, bo muszę zacząć żyć na własny rachunek... a 1200 to jest nic:(

Gość gość
nie nakręcaj się , ona ściemnia :) zobacz styl jej wypowiedzi, to dzieciak, a nie businesswoman

Gość gość
co ty mówisz...skąd możesz wiedzieć ile ona ma...może mieć skądś kasę na to...ja mam 20 lat i mam aktualnie 30 tys na koncie i kupiłam mieszkanie i myślę jak korzystnie zainwestować, żeby w czasie studiów już zarabiać więcej, a nie zabierać z kupki kasy...

Gość gość
kupiłaś mieszkanie za czuje pieniądze ? zarobiłaś na to mieszkanie ?

ja nie musialam inwestowac nic we wlasny biznes, jestem najmlodszym managerem w polsce w najwiekszej czeskiej spolce finansowej. zajmuje sie finansami. mi wyplacaja fundusze inwestycyjne za produkcje ktorą robią ludzie pode mną i swoja wlasna. na otwarcie biura itd dostalam od przelozonych i dyrektora bo moj biznes jest ich biznesem. prosze mnie nie obrazac dlatego ze mi cos lepiej w zyciu wychodzi niz innym bo musialam na to zapracowac. niektorzy z was nigdy nawet nie beda wiedzieli jak czytac wspolczynniki gield ktore ja mam w malym paluszku bo sama obsluguje przedsiebiorcow i inwestorow. niepotrzebnie sie zdenerwowalam. dobranoc wszystkim zazdrosnikom. dziekuje za gratulacje cywilizowanym osobą i zyczę wszystkego dobrego. pozdrawiam X.

Gość gość
a! i wiem, że powiesz, że po co pytasz jak masz jeszcze 30 tys...ale to był spadek i nie mam jeszcze wszystkich mebli w mieszkaniu i mam 400zł renty po tacie...więc muszę zacząć pracować, bo nie wystarczy...i zanim pomyśli ktokolwiek...co za gówniara ma tyle kasy to...Ja wolałabym, żyć normalnie z rodzicami i dostawać kieszonkowe...małe ale zawsze...mieć na wszystko zlew i studiować dziennie i imprezować co kilka dni jak nie ma długich zajęć...ale nie mogę, bo rzucono mnie na głęboką wodę i musiałam wydorośleć już kilka lat temu.

Gość gość
i zanim sprzedałam spadek wstawałam o 3 40, żeby o 4 20 być na przystanku żeby czekać w zimnie do 5 na drugim przystanku i żeby być na 6 w pracy, bo nie wystarczało kasy i musiałam pracować a nic innego niż na 6 daleko od domu nie złapałam...

Gość gość
ojejej ja też wychowywałam się bez ojca , kasę zarobiłam pierwszą konkretną w UK i w twoim wieku (21 lat ) miałam ok 50 tys na koncie, własnych, zarobionych oszczędności , nie jesteś jakoś super zaradna, szukaj pomysłu na siebie i wybierz dobre studia, najlepiej techniczne, mieszkanie wynajmij, zawsze coś ci wpadnie

koleżanko wyzej, pie rdol kolezanke. to jest osoba ktora bedzie zarabiala na etacie 1800 zl przy dobrych lotach i cale zycie bedzie tyrala dla kogos,. w wieku 30 lat nie bedzie zarabiala nawet tego co ja zarabiam na dzien dzisiejszy. nie wiem czy wiesz ale im dluzej jest sie na rynku to zarabia sie wiecej, moja firma sie rozwija, zatrudniaja sie nowi ludzie, buduja sie struktury ( ah tak wiem, ze na tym sie nie da zarobic :)) i moj dochod wzrasta i pod koniec przyszlego roku chce miec dochod o 150% wiekszy. nienawidze takich bezczelnych chamskich aroganckich ludzi ktorzy sa zazdrosnikami i nigdy do niczego nie dojda. ludzie z ktorymi pracuje widza we mnie autorytet mimo wieku bo zaczynalam od 0. powodzenia wszystkim zazdrosnikom :) zegnam

Gość gość
i wolałabym serio, żeby mój tata żył i mama nie była w sekcie i żebym nie czuła się tak źle...na szczęście nie miała z nim ślubu i wszystko jest na mnie. nie ważne...kogo to obchodzi i co ja tu piszę...dodatkowo mam teraz bezsenność...i nie mam już sił więc piszę na tym forum głupoty...

Gość gość
przyszła mama qwerty skąd się tego nauczyłaś? skąd się znalazłaś e takim miejscu jak jesteś teraz?

zal mi was wszystkich :) w********lajcie na etat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pochwalam dziewczyne ktora mowi o tym ze ma oszczednosci :). podaj swojego maila, albo zaloz jakiegos fikcyjnego na poczekaniu i mi go podaj. czekam.

trafilam na ludzi ktorzy we mnie uwierzyli i powiedzieli mi '' nie interesuje nas ile ma pani lat, my chcemy pania w swoim biznesie" nie moglam zawieść i nie zawiodłam.

Gość gość
do dziewczyny, która wychowywała się bez ojca i zarobiła w anglii 50 tys. miałaś wsparcie od mamy? miałaś? bo ja nie! każe mi w*********ć i ciągle mi to powtarzała, że jak tylko dostanę kasę to mam wyjść. zawaliłam 2 lata szkoły i nigdy nie miałam wsparcia...nie potrafiłam normalnie funkcjonować i ona chyba zabiła mojego ojca chociaż sprawcy nie znaleziono. więc nie porównuj tej sytuacji, bo ja naprawdę nie potrafię po czymś takim funkcjonować jak inni i ta kasa mi się należała i popchnęła mnie do jakiś dobrych zmian w moim życiu.

nie wiem czy znacie takie pojęcie chociazby jak WIG20 Akcje wschodzących spolek, portfele oszczednosciowo inwestycyjne UFK, produkty inwestycyjne opakowane w polise ubezpieczeniowa z alokacja skladki 50/50 z dywersyfikacja ryzyka, czy wiecie jak sie zarabia pieniadze na gieldzie w produktach gwarantowanych, czy wiecie ile wynosi inflacja w polsce, jaki ma wplyw inflacja na polityke monetarną euro.... wiec nie p********e i nie mowcie mi ze robie jakies prowokacje albo cos zmyslam bo mnie to irytuje. jestescie chorzy czy moze szukacie etatu za 1800zl ? wiecie w ogole co to jest stopa referencyjna ? ile wynosi wibor na dzien dzisiejszy ? no k***** ja mam 21, dziecko w drodze i wiem takie rzeczy :O SZOK!

Gość gość
mogłabyś mi coś więcej napisać o tym jak osiągnąć to co ty? i ogólnie coś dokładniej? podaję maila anetta-93@wp.pl z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas...mam nadzieję, z e dobra karma do Ciebie wróci za pomoc;)

Gość kwallender
pal fajki bez problemu, znajoma pali jak lokomotywa i przy okazji urodziła piątkę dzieci

A ja mialam pelna rodzine i nigdy mi niczego nie brakowalo. w zwiazku z tym chcialabym wszystkich tutaj obecnych przeprosic za to ze wykorzystuje mozliwosci jakie dali mi rodzice i przepraszam ze chce w zyciu do czegos dojsc. wybaczcie mi. pozdrawiam i ide juz spac bo szkoda mi czasu na te cyrki. -> podpisano-> dzieciak 21 l.