Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwie kreski

Polecane posty

Gość gość
podałam maila i liczę na jakieś wskazówki...jak to zacząć? skąd brałaś informację? możesz mi podsyłać linki czy jakkolwiek mi pomóc...i ogólnie jestem ciekawa skąd u Ciebie się to zaczęło? przecież nie usiadłaś mając 15 lat i pomyślałaś...o! zacznę analizować giełdę:P

Gość przyszla mama QWERTY
A ja mialam pelna rodzine i nigdy mi niczego nie brakowalo. w zwiazku z tym chcialabym wszystkich tutaj obecnych przeprosic za to ze wykorzystuje mozliwosci jakie dali mi rodzice i przepraszam ze chce w zyciu do czegos dojsc. wybaczcie mi. pozdrawiam i ide juz spac bo szkoda mi czasu na te cyrki. -> podpisano-> dzieciak 21 l.

Gość gość
i ja Ci wierzę, bo też mam faceta w moim wieku czyli 20 lat i otwiera firmę i też zarabia...ale grafika komputerowa to nie moja działka, a giełda? czemu by nie spróbować...tylko chyba potrzebuję jakiegoś mentora w moim wieku i jeszcze jesteś kobietą..co daję mi wiarę, ze się uda...tylko daj mi trochę...trochę dużo wskazówek:p

Gość przyszla mama QWERTY
zrobilam sobie zdjecie monitora z twoim mailem :) napisze do ciebie jutro, obiecuje, buziaki, dobranoc

Gość gość
Lepsze dwie kreski niż.......jedna gruba kreska.:classic_cool:

Gość gość
dzięki dzięki bardzo:) mam nadzieję, że to mnie jakoś popchnie w życiu:)

Gość gość
i dla innych zaznaczam, że mail jest fikcyjny utworzony na potrzeby tego, a więc możecie sobie spamować;)