Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał22l

Koszmarna wizyta u lekarza

Polecane posty

Gość Michał22l

Nie widzę podobnego tematu. Sam miałem dwie takie koszmarne wizyty. Jedna wiązała się z oglądaniem jąder. Bardzo się wstydziłem. Dawne wspomnienie, ale we mnie siedzi. Druga o wiele gorsza. Poszedłem w związku z hemoroidem na badanie i stała się tragedia. Penis mi stanął. W życiu się takiego wstydu nie najadłem. Równocześnie chciałem się schować i miałem ochotę dać lekarzowi po mordzie. W tamtej chwili sądziłem, że to jego wina, bo nigdy nie podobali mi się faceci, w życiu bym nie powiedział, że jestem bi. Pierwszy i ostatni raz pozwoliłem się tak zbadać. Jeszcze trzeba było wyjść, a ludzie czekali. Byłem źle ubrany, nic nie maskowało i nie miałem się czym zasłonić. Jakaś staruszka wlepiła we mnie wielkie oczy. Jak wyszedłem ustawiłem się w stronę ściany, a nie ludzi i szybko do toalety uspokoić się. Staruszka widziała i może ktoś jeszcze, ale dzięki temu następni nie widzieli. To był najgorszy dzień w moim życiu.

Gość Michał22l
Sekundy trwały wieczność.

Gość gość
Ja bym to chrzaniła na twoim miejscu, olej i śmiej się sam z tego. Nic strasznego się nie stało. Ja miałam gorzej, bo musiałam iść do lekarza zbadać sobie o***t, bo mam kłopoty z utrzymaniem gazów, a młoda jestem. To był dopiero wstyd!

Gość gość
To ja nie wiem dlaczego część ciała, o.d.b.y.t. jest cenzurowana na kafe. Tego nie zrozumiem. Może wykreślmy też nosy, palce i nerki.

Gość gość
dlaczego wstyd???a nie przyjemność???

Gość gość
a w nocy snily ci sie koszmary ? i od rana postanowiles ustawic sie na doktora ? pomysl dobry ale malo skuteczny ...

Gość gość
I c**eczke :D

Gość gość
a w nocy snily ci sie koszmary ? i od rana postanowiles ustawic sie na doktora ? pomysl dobry ale malo skuteczny ...

Gość gość
I c**eczke :D

Gość gość
byles zle ubrany bo nic nie maskowalo - w grudniu byles slabo ubrany - rozumiec ? - bajkopisarz ! - haa ha ale gimbusy to kupuja ...

Gość gość
A dlaczego gimbusy??ja tam nic nie kupuje,a Ty???ile masz lat???

Gość Michał22l
To nie było w grudniu. Materiał i wykonanie spodni było takie, że niestety się odznaczało.

Gość gość
Ta jasne odznaczało sie :D

Gość Michał22l
Od razu po bym nie pisał. W jakiej poradni byłem i kto mnie badał nie napiszę żeby nikt mnie nie skojarzył. Dobrze mówiono o tym lekarzu. Ja bym mu dobrej oceny nie wystawił. Myślę, że to się stało, bo źle badał.

Gość gość
Każdy dobrze mówi o lekarzach zeby im sie nie narazac,to taki przywar

Gość gość
Michale, a raczej Michałku skoro nie wiesz, że pomasowana prostata od wewnątrz daje efekt erekcji. Widocznie lekarz zahaczył palcem o prostatę i nic dziwnego skoro chciał sprawdzić, czy nie ma ich więcej. Po wyjściu z gabinetu wystarczyło wejść do ubikacji i przyłożyć namoczony zimną wodą papierowy ręcznik na prącie. Tutaj ci było wstyd, ale gdyby to się stało w autobusie na widok ładnej, skąpo ubranej, bo przecież to lato, mającej akurat owulację siedzącej obok ciebie dziewczyny, to wstydu by nie było?

Gość gość
Szukał drugiej prostaty lekarz,ale nie znalazł i to go wlasnie tak zawstydziło :)

Gość gość
Wziął kasę, tylko spojrzał i powiedział, że nic złego się nie dzieje. Mylił się.

Gość Michał22l
Jeszcze się nie zdarzyło żeby w autobusie mi stanął. Podczas tańca też potrafię się powstrzymać. Nie chodzę ciągle z erekcją. Na to jest miejsce w prywatnych warunkach. Po wyjściu z gabinetu poszedłem do toalety. Trochę kroków musiałem zrobić żeby tam dotrzeć. Nie była jedne drzwi obok.

Gość gość
gość Wziął kasę, tylko spojrzał i powiedział, że nic złego się nie dzieje. Mylił się. nie rozeznał się

Gość Michał22l
Nie wydaje mi się żeby to było normalne, ale skoro lekarze wiedzą, że tak może się stać to powinni mieć w gabinecie zrobioną jakąś małą toaletę do której można przejść żeby się ogarnąć. Zero komfortu, człowiek się ośmiesza, zniechęca. Najpierw lekarz mógł zobaczyć, a później ludzie w poczekalni też się zorientowali. Ilu pomyślało, że może to lekarz mnie podnieca.

Gość gość
A nie podnieca???

Gość Michał22l
Nie. Wcześniej nie zwracałem uwagi na mężczyzn, po badaniu też nie. Sam się długo zastanawiałem dlaczego tak się stało. Czy nie mam jakiś dziwnych skłonności.

Gość Michał22l
Nie mam nic do gejów. Nie przeszkadzają mi, ale sam nie jestem taki.

Gość gość
Ja nie pisałam, że ciągle chodzisz z erekcją, tylko, że erekcja może się zdarzyć bez udziału twojej "świadomości". Tak naprawdę robisz z igły widły. Kobiety muszą sobie dać paluchy w miejsca intymne włożyć. Dziewice zwłaszcza te młodsze z reguły są również badane przez o***t. Podczas porodu, w większych szpitalach chodzi za lekarzem położnikiem nieraz po 10-ciu studentów. I tych 10-ciu studentów, w tym 5-7 młodych facetów, gapi się na krocze rodzącej. I co ma rodząca zrobić? Wiele rodzących uważa to za uwłaczające jej godności, bo ogląda ją tylu obcych mężczyzn, a trzeba się niestety "poświęcić", bo kiedyś właśnie rodząca się córka, może potrzebować świetnego lekarza ginekologa. ' Masz dolegliwość to się pogódź z tym, że nie każde badanie jest przyjemne, a odruchy ludzkiego ciała nie są dla lekarzy niczym dziwnym. W życiu jeża żaden ośrodek nie zrobi osobnej toalety w gabinecie. Ale teraz przynajmniej już wiesz jak ważna jest prostata i w przyszłości będziesz o nią dbał. :)

Gość gość
A jak rano sie budzisz to nigdy nie masz wzwodu???

Gość dffsdfs
Na mój widok lekarz aż toczył pianę z pyska. Ledwo dotknąłem krzesła krzyknął, że jak można tak wyglądać. Jestem gruby i to wystarczyło żeby zmieszał mnie z błotem. Lekarz może zwrócić uwagę, że otyłość nie jest zdrowa, ale ten poszedł za daleko.