Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są tacy żałośni_dasz im kosza a oni cie wyzywają od najgorszych

Polecane posty

Gość gość

Obojętnie czy to w realnym swiecie czy w internecie. Nie chcesz rozmawiac, pisac etc, nie jest koleś w twoim typie albo zanudza, jest głupi, tępy = wyzwiska od szmat, dziwek, kurw, paskudnych świn, groźby. Porazka, dlaczego jestescie takimi durniami ? Mili, uprzejmi, sympatyczni tylko na pokaz, by dobrac sie do majtek :O

Gość gość
Zapatrzone w siebie dupki- odmowa nie mieści im się w głowach :D że jak śmiałaś taki cud świata odrzucić.

Gość gość
Moja, to nie kwestia płci, tylko wychowania i wpojonych wartości oraz dojżałości. W taki sposób jak piszesz mogą zachowywać się zarówno faceci jak i kobiety

Gość gość
Kobiety są takie same, więc raczej to kwestia sposobności człowieka a nie konkretnej płci.

Gość facet jakich wielu
autorko,błąd w stwierdzeniu, ,,faceci" tak się nie zachowują, a i jeszcze jedno... współczuję pecha, natrafiałaś wyłącznie na gówniarzy...

właściwie to oba płcie tak robią bo zapewne uważają się za bóg wie kogo i nie wyobrażają sobie że mógł by ktoś ich olać

Gość gość
Tylko ciekawe, dlaczego w większości kobiety, które znam, kulturalnie konczą znajomości z facetami, chyba że jakiś upierdliwy sie trafi. A jak ja poznawałam facetów to przy konczeniu znajomości 99% było chamskich, może jeden sie trafił co umiał to przyjac do wiadomości xD

Gość gość
taaa.....a jak jak już wydusi z ciebie szczere wyznanie "po prostu nie jesteś w moim guście/typie, nie ma chemii, nie podobasz mi się" dostaniesz kulturalną odpowiedź "to nic nie szkodzi, mnie to nie przeszkadza, nie musimy być ze sobą, możemy uprawiać tylko seks skoro ci się nie podobam" :D

Gość gość
lecisz na dupków a później uważasz, że każdy taki jest

Gość gość
jeszcze napisz kretynko, że wszyscy faceci zdardzają :D