Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mokra wydzielina z pochwy 17 tydz ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny jestem w 17 tyg ciazy i zauważyłam dziś, ze mam taka mokra wydzieline na bieliznie, już raz zmienialam majtki, nie wiem co to może być- wizytę mam w poniedziałek, dodam ze to do tej pory były 2 małe plamki, ale cały czas czuje jakby mi coś lecialo z pochwy.

Gość gość
ja w 7tyg mam tez jakis śluz, czasem jak poleci to majtki trzeba zmienic, tez nie wiem co to jest

Gość gość
Poczytajcie cos o fizjologii ciazy a nie tylko kafeterie. Sluz w ciazy jest rzecza normalna i nie wiem,jak mozna tego nie wiedziec. Jezeli was martwi to nalezaloby isc do lekarza wykluczyc infekcje. Ja cala ciaze nosilam wkladki.

Gość gość
Ja w ciąży, ale bardziej zaawansowanej też miałam "mokro", czasami nawet czułam, że coś leci, oczywiście bałam się, że to wody, ale u mnie to był okres upałów, więc nie wiem czy to nie pot a i zdarzyło się, że przy kaszlu/kichaniu/ śmiechu popuściłam mocz :-( Ogólnie dużo częściej zmieniałam wkładki/majtki i się podmywałam. Jak CIĘ TO NIEPOKIO TO PODJEDŹ NA OODZIAŁ LEPIEJ WYJŚĆ NA PANIKARE NIŻ PRZOCZYĆ WYCIEK WÓD PŁODOWYCH.