Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj zwiazek z R

Polecane posty

Gość gość

no wiec zaczne od poczatku.. poznalismy sie w pracy on zona i 3 dzieci od 20 lat w malzenstwie jak dziecko i maz od 7 lat razem (ja 30 lat on 37). nasz romans wybych nagle i z duza moca - spotykalismy sie na poczatku dosc czesto z biegiem miesiecy (trwalo to rok) raz w tyg. on mowil ze z zona jest niesczesliwy i ze chce zmienic swoje zycie...ale no wlasnie nie robil zadnych ruchów, a mi z dnia na dzien bylo coraz trudniej, coraz trudniej bylo w tym tkwic, oszukiwac bkliskich, sama siebie itd. az w koncu na poczatku listopada z nim zerwalam bylo m,i cholernie trudno, mamy ze soba nadal kontakt w pracy, on pisal ze zlamalam mu serce, jak moglam itd. ze on planowal ze mna przyszlosc a ja tak go potraktowalam..wzbudzal moje poczucie winy.. teraz kiedy juz nie jestesmy razem mam watpliowsco idnosnie swojej decyzji, a moze jednak by nam sie udalo, moze ta milosc przetrwalaby wszytsko... pewnie to naiwne, ale czasem mysli mam rozne.. a wy co myslicie?

Gość gość
nie mial zamiaru nic zmieniac

Gość gość
po roztsanie obwinil mnie ze nie uwierzylam mu nie poczekalam az cos zmieni. a co najlepsze przyznal sie ze mnie oklamal bo ma jeszcze jedno dziecko..masakra. przez rok nie powiedzial mi o tym

Gość gość
1 dawanie d**y na boku to nie zwiazek 2 co mialoby sie stac zeby zrobil *****moze czeka na deszcz meteorytow ? 3 chciec zmienic to modz 4 planowanie dobry kit to potega

Gość gość
Bardzo słusznie postąpiłaś.

Gość gość
teraz pisze do mnie...chce zebym zalowala swojej decyzji. teraz na 4 dni wyjechal z ludzmi z mojej firmy do Wloch na integrację. ja nie pojechalam...pewnie sobie zalatwil nowa glupią i naiwna.

Gość gość
teraz pisze do mnie...chce zebym zalowala swojej decyzji. teraz na 4 dni wyjechal z ludzmi z mojej firmy do Wloch na integrację...i dalej klamie w smsach. ja nie pojechalam...pewnie sobie zalatwil nowa glupią i naiwna. szukam juz innej pracy

Gość gość
pogon dziada w pizzdu

Gość gość
bedziesz tkwic w chorym ukladzie i nic sie nie zmieni gdyby tak mialo byc to juz byloby inaczej

Gość gość
macie racje... to jest chore juz dawno powinnam to zrobic..dzieki bogu ze tak szybko sie ocknelam. teraz chce zmienic prace zeby nie miec z nim juz kontaktu.z reszta juz mam dosyc..chce pojsc gdzie indziej, u mnie ludzie w pracy zdardzaja sie na prawo i lewo - ja juz nie chce tak, nie chce na to patrzec. on jest kolega mojego szefa. szkoda mi tez teraz jego zony..

Gość gość
ale jestem glupia ze mu zaufalam - dobrze ze to ja go zostawilam.. az sie poplakal jak mu to powiedzialam...

Gość gość
głupi korfiszonie jego żona powinna powiadomić twojego meża, że ma żone korfe co daje każdemu, a twój mąz powinien wywalić cie na zbity pysk i zlożyć pozew rozwodowy z orzeczeniem tylko i wyłącznie twojej winy

Gość gość
moj maz wie..jego zona tez..

Gość gość
Albo ma jaja i cos kończy i coś nowego zaczyna, albo takiemu Panu dziekujemy, Ot co!

To historia, jakich tysiące, banalna do bólu. Pewnie dalej byś tkwiła w takim "związku" bez przyszłości jako odskocznia dla tego faceta od rutyny małżeńskiej.

Gość gość
układy są wszedzie,po co takie zgorszenie???

Gość gość
nikomu nie polecam wchodzenie w cos takiego... przez ta znajomosc tylko wiele stracilam...a wlasciwie skutecznie od tej znajomosci wyzwolil mnie wypadek samochodowy...bo 10 tyg bylam na zwolnieniu lekarskim, sama ze swoimi myslami i sobie troche przemyslalam. nie wiem co by bylo gdyby nie ten wypadek, pewnie dalej bym w tym tkwila. a on jeszcze chcial zebym zaszla z nim w ciaze. uklad bylby idealny: 1. on, zona, 5 dzieci, dom, firma 2.ja (juz zaklepana bo dziecko w drodze), mieszkanie w wawie i on wpada kiedy chce p********** dzieki Bogu jakos mnie otrzezwiłno

Gość gość
tak, nic nie chciał zmieniać. Nie żałuj że tak się stało