Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telepycha

piszemy wszyscy powieść

Polecane posty

Gość telepycha

Ja zaczynam,będziemy pisac do wiosny,to szybciej nam zleci:) Dorota popatrzyła przez okno-znowu ta cholerna zima-pomyślała. Pod domem stało jej zamarzniete na kość auto.

Gość gość
Ja popatrzyłam przez okno...i pomyślałam to samo co Dorota. Cholerny śnieg wali płatami jakby chciał chciał wszystko przykryć raz na zawsze. Przydało by się zakupy kupić,, a za oknem ślizgawka ....brrrrrrr :-)

Gość PraweaTywea
Z tego wszystkie poczulam pewne ruchy w jelicie grubym -Ojej! - zawolałam na caly glos i pedem pobieglam do pokoju zwierzen. Wyproznilam sie jak nigdy - 15 kilo mniej!

Gość telepycha
Wypiła kawę i przypomniała sobie że w te swieta jedzie do ukochanych teściów ,i znowu zabolał Ja brzuch gdy ich wspomniała. -Jedyny plus to ten że nie będę musiała piec i gotować-pomyslała.

Gość gość
noooo pisac mi tu

Gość gość
Nagle zdziwiło ją to, co zobaczyła na podwórku.

Gość gość
Na podwórku stała rozlana obiema nogami zawartość zupy z wczoraj na głębokość całego talerza satelitarnego. WTF?! Krzyknęła. Nogi poczęły włóczyć się w kierunku upaćkanego kałem okna.

Gość gość
pomyslala jak ja lubie sluchac muzyki jest ona balsamem dla dudzy ,dla niej warto kochac,dla niej warto zyc,nucac slowa piosenki 'Nie od razu zdarza sie raj ,nie od jutra swiat jak ze snu,gdy po zimie przychodzi maj

Gość kaktusik niebieski
Kiedy jednak spojrzała na plac wolności westchnęła i wyłączyła myśli. Toteż stało tam ogromne drzewko świąteczne , sięgające jakby gwiazd i całe przyozdobione w przeróżne świecidełka. Ludzie przechodzili obok choinki obojętnie , leczą ona się nią wzruszyła. Smutny bezdomny który siedział na ławce przypominał jej mikołaja , a ulicznice Elfie damy. Wiedziała że nikt nie myśli tak jak ona , ale nie obchodziło jej to. Już dawno nie czuła się tak jak wtedy. Brakowało jedynie prezentów i po takie pobiegła do pobliskiego sklepu z ubraniami.

Gość gość
Wygladalja jak staruszka ktora zwrocila ci zgubiony portfel,jak bezdomny ktory wzkazal ci droge,nie maja zmarszczek ani lat,nosza trampki utkane z babiego lata Anioly

Gość telepycha
Weszła i od razu go zobaczyła,tak to szal który musi Mu kupić.Zieleń przypominała Jego oczy... Chociaż tyle że się kochamy-westchneła.Razem przetrwamy tę pier,,oną zimę.

Gość gość
Postanowiła przygotować pyszną kolację. Jego ulubiona zapiekanka, na pewno poprawi mu humor. Ostatnio często narzekał na pracę, a po powrocie do domu, był taki smutny... Nie potrafił się cieszyć nadchodzącymi świętami, w przeciwieństwie do niej.

Gość PraweaTywea
Bardzo ciekawa powiesc z ukrytym morałem i drugim dnem :D :D Ja mysle ze to powiesc erotyczna jest ukryta miedzy wersami? Taka powiesc to bym chetnie kupila :classic_cool:

Gość gość
Zapiekanka już zrobiona. Gorąca i pachnąca czekała na niego. On właśnie wrócił, ale tym razem był zły. Zapytała go: "Co się stało?"

Gość gość
"Cielę oknem wyleciało!"....

Gość gość
ulżyło cymbałowi