Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co ludzie powiedzą

Polecane posty

Gość gość

czy to dla was ważne? do jakiego stopnia ważne jest dla was, żeby sie pokazac przed rodzina i sasiadami?

Gość gość
dla mnie to jest bardzo nieważne, ale ja jestem skrajna :) to typowo polaczkowa cecha - co powiedza sasiedzi, ciotka, babcia... niech Cie wszyscy w d. pocaluja :)

Gość gość
do żadnego. jest to dla mnie kompletnie, absolutnie, totalnie nieważne. Mam 28 lat i dopiero niedawno przestałam się przejmować innymi. Wszyscy są mądrzy do czasu - kiedy przychodzi zmagać się z problemami, zawsze zostajesz sam jak palec. Toteż właśnie w poważaniu mam zdanie innych. Moje życie, moje wybory, moje problemy, moja sprawa. Wara innym od tego, jak ktoś ma z tym problem - to to jest wyłącznie jego problem.

Gość gość
nigdy dla mnie nie było to ważne ,ogólnie mam ludzi w d***e ,rodziny rodzina niby mam od mojej mamy ze strony ale nie znam ich więc mam ich tak samo w d***e .

Gość gość
ludzie jeść mi nie dają nie pracują na mnie więc mam ich gdzieś

Gość gość
jeśli postępuję zgodnie ze swoimi zasadami, z moim sumieniem i nie robię nikomu krzywdy - to mam to totalnie głęboko, co i kto o tm pomyśli czy powie :) Tym bardziej, że cokolwiek by człowiek zrobił dobrego i złego i tak go obgadają. Taka nasza cecha Polaków. Widzieć paproch w oku bliźniego a u siebie belki już nie :)

Gość gość
i za to wlasnie takie kobiety jak ja czy ta pani pode mną są tu potępiane - bo jak karmić piersią to po kryjomu, jak opalać się to tylko w stroju, jak byc zoną to tylko kurą. takie to nasze społeczeństwo :)

Gość gość
Dla mnie kompletnie nie wazne. Wazne jest dla mnie co mysli moja rodzina ale obcy? Mam ich w odwloku. Ogolnie jestem egoistka, tylko kiedy chodzi o moich najblizszych zmieniam sie diametralnie.

Gość gość
Ale że jak pokazać? Z gołą d u p ą?

Gość gość
chodzi Ci o opalać? :)

mam w głębokim poważaniu co ludzie powiedzą, oraz mam w poważaniu co powie rodzina, Niektórych parę razy szlag przez to trafił, ale też mam to gdzieś :D

Gość gość
hej dns 🖐️ :)

Gość gość
Dla niektórych priorytet :D wymagać h*j wie co od h*j wie kogo :D co ludzie powiedzą.