Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie rozwiązać mój problem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam problem z bratankiem, dorosłym singlem.Jest nas w domu 6 osób, on przychodzi do nas przed pracą , wiadomo kawa , śniadanie, papieroski sobie robi, potem przychodzi na obiad , nie mam 2 dań , zawsze jedno , albo zupa albo mięcho z czymś, zje obiad,oczywiście do tego kawka i papieroski, potem robi sobie kanapki , przeważnie 2-3 zaklejone kromki, siedzi , pali, potem kolacyjka , jeszcze prysznic, czasem coś wyprać chce ... i teraz- daje około 200-300 zł na miesiąc na niby swoje utrzymanie , u nas sie nie przelewa więc te 200 -300 zł to dość dużo , ale jak patrzę co i ile je i pije to mnie zalewa krew, ponieważ z jednej jego przekąski zrobiłabym kolację dla 2 dzieci i sama bym coś z tego zjadła. Nie potrafi sam się ogarnąć , mieszka w wynajmowanym pokoju , ma dostęp do kuchni do łazienki itp , nie mogę go już znieść. Niestety nie ja decyduję o wszystkim. Powiedzcie mi czy też byście poszły na taki układ , czy pozbyłybyście się gościa ? Waszym zdaniem te pieniądze co daje , wystarczają na jego utrzymanie?

Gość gość
no ale to twoj bratanek a ty piszesz o nim jak o jakims pasozycie w twojim domu

Gość gość
bo to kawał chama , nie będę opisywać wszystkiego , jest nieobliczalny , nie do opanowania czasem... klnie , wyzywa , on musi mieć ostatnie słowo a my we własnym domu musimy siedzieć cicho żeby znowu nie było awantury którą on wywoła

Gość gość
mojej 11 letniej córce która nie dała mu dojść do komputera , powiedział że jej się w d***e poprzewracało i ma se go w pi@zdę wsadzić , tolerowałabyś takiego bratanka za 300 zł miesięcznie ?

Gość gość
powiedz mu żeby dokładał sie do domu 150-200 zł a za reszte ma sie sam żywić i po sprawie

Gość gość
on nie mieszka z nami, on przychodzi jeść i się oprac i rządzić za 300 zł

Gość avenda
wolalabym mniej miec kasy niz jego na karku

Gość gość
daj mu te 300zl i niech sie zywi.Po jakiego grzyba sie produkujesz i znosisz to?Bieda,bieda,ale komfort psych jest najwazniejszy.

Gość gość
lepszyb od tasiemca:-P