Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze kobiety o ocenienie mnie

Polecane posty

Gość gość

25 lat prawiczek 1 dziewczyna podstawówka miał być sex on nie chciał ona wyleciała do innego kraju. 2. Liczna miłość do nauczycielek. Podszczypywanie dziewczyn. Obmacanie kuzynki 3. Wielka miłość do nauczycielki w średniej. 4.A potem poznanie praktykantki przychodzenie do niej na lekcje przed maturą. Spotykanie się itd. Zostanie w miejscowości zamiast do innej na studia. Płacze i żale po niej z 3 lata. 5. wielka miłość do 40 latki. Cybersexy, wysyłanie jej maaaasy prezentów. W zasadzie co max 3 miesiące dostała a to bielizne, a to zestaw do żeli, a to coś tam. Miałem dobrą pracę ale rzuciłem. Staranie się o zamieszkanie koło niej +- 300km. Przez 2 lata. I obecnie jestem na niczym....

Gość OLGA3
Ciężko to ocenić - nie wiem co można by Ci napisać. Nie zadałeś żadnego pytania.

Gość gość
co to jest zestaw do zeli?

Gość gość
a wydałem z 600pln na taki używany mega zestaw do żeli z kuferkiem. Lampa, itd. Potem jeszcze na żele kolorowe 2 zestawy coś z 200 pędzle z 20 żele ibd clear + pink white coś z 200 No koło tysiaca. Zresztą bielizne też koło 1k dostała. z 10 par majt, pas do pończoch z pończochami, z 3 4 seksowne koszule nocne, halke, pończochy i z 2 pary antyg***tów,

Gość gość
Nie pamiętam nawet co już jej kupiłem :( Ale jw max co 3 miesiace coś dostała.

Gość gość
zawsze rozpieszczam kobiety jak kocham ile moge a i tak w d***e to mają.

Gość gość
a pytaniem było co kobiety sądzą o takim kimś. Co jest głupi i zamiast wydawać na siebie i kupić coś sobie kupuje kobietom.

Gość gość
ciężko ocenić kogoś kto pisze na forum kilka zdań. Na twoim miejscu nie liczyłabym sie ze zdaniem ludzi tu piszących, bo nie znają cię takim jakim jestes naprawdę

Gość gość
Praca ważniejsza.