Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elmirkaelwirka

co kupujecie bliskim na swieta

Polecane posty

Gość świetna
siostrze kup coś co jest teraz u niej na topie torbę,bluzkę, a mamie fajny szal

Gość gość
mamie- perfumę,szampon i odżywkę z Loreala do włosów teściowej -perfumę by Rihanna teściu -dostanie Tommy Hilfiger córka 9 lat- mini wieża młodsza 2,5-klocki Lego i ciuchcię drewnianą dla męża nie mam nic bo jedziemy na 3 dni w góry:)

Gość ATttAAAA
mąż: koszula The Mountain (kto zna ten wie) z mordką mopsa (mamy mopsa, nasza gwiazdeczka z nieba ;) ) mama: bon podarunkowy do C&A, zestaw: ozdobne opakowanie na mydło i na szczoteczki do łazienki i kalendarz scienny z kotami bo kocha koty ;) ojciec i szwagier: skarpetki trekingowe + oryginalne piwo na skosztowanie (szwagier jezdzi na snowboardzie a ojciec na ryby ) siostra : skrzyneczka na biżuterie + lakier do paznokci o niespotykanym kolorze teściowie: patelnia, słodycze + tesciowi oryginalne piwo na skosztowanie brat męża: gra planszowa siotra męża: sweter wiem że takie pierdoły, ale starłam sie by były praktyczne, ale na wiecej nas nie stać

ja kupuje wszystko to co jest ptorzebne dla noworodka:) bo siostra rodzi w styczniu:)) kupilam posciel baby excellent

Gość gość
starsza córka - mega blocks - barbie na basenie, gra angry birds młodsza córka - gitara z mkrofonem i takie coś co wyskakują głowy i się je trzaska młoteczkiem :) Dostaną też wspólnie walkie talkie. Dzisiaj kupiłam im w biedronce (są 30% przeceny na zabawki) gry dla młodszej "marcheweczka", dla starszej "zgadnij kto to". Mama dostanie torebkę, którą sama sobie wybrała plus pieniądze, dziadek - trzy piękne krawaty i elegancki szalik. Dwóch chłopaczków z rodziny samochody i klocki. Chrześniak i siostrzenica niestety są za granicą i obdaruje ich dopiero jak przylecą do polski na wiosnę :)

Gość anka788
Dobrze wiedzieć, że jest przecena :) bo jeszcze nie mam wszystkiego.. Póki co, mamie kupiłam torebkę, tacie perfumy, siostrze zestaw kosmetyków pure fiji, no i psu jakieś przysmaki :)

Gość gość
Zapomniałam o psie, może jej kupię nową obrożę....

Gość gość
Rodzice dostaną wspólny prezent - dvd Brat - portfel z Ochnika Mąż - nawigację Tesciowa - klosz kryształowy Tesc - sweter Chrzesnica - Furby Chrzesnica nr dwa - pies interaktywny Siostrzeniec - scrable i jeszcze jakas gre Synek - zebra interaktywna, dinozaur na biegunach, mnóstwo ciuchów

Gość gość
A u nas od 2 lat jest losowanie i każdy na swoim losie pisze co chciałby dostać, bo co roku były problemy i czasami beznadziejne prezenty. A tak losowanie, każdy ma życzenie. kazdy losowal po 1osobie. A dzieci dostają od każdego.

Gość gość
A co do prezentow to glownie sa plyty, ksiazki, bilety do teatru. Dzieciaki zabawki.

Gość gość
tez nie mam wszystkich jeszcze prezentow, dzis ide kupic cos babciom i tesciowej. Mezow kupilam bluze, 4 tomy ksiazki kacper ryx z osobista dedykacja od mariusza wollnego ;) oraz płyte winylowa pink floyd, mamie pokrowiec na auto, kosmetyki, rekawiczki i kubek ze zdjeciem wnukow, synkowi starszemu: zabawki-ciezarowke z ciastoliny, czolg sterowny, gry na wii i psp, młodszemu-interaktywnego pieska, jakies zabawki z melodyjkami, chrzesniakowi: lego i gre.

Gość KlaudynaJustyna
ach jak kupujecie coś z mattela (barbie, angry birds, cars, MH albo inne), to pamiętajcie, że oni prowadzą teraz loterię świąteczną, trzeba tylko rejestrować paragony z zakupów, więc może się uda i jakiś zakup się zwróci;)

Jakoś nie miałam w tym roku weny na prezenty. Kupowałam standardowo - tacie sweter, facetowi koszulę, mamie perfumy.... W przyszłym roku chcę się bardziej postarać. Już teraz kombinuję ;) Spodobał mi się na przykład pomysł na wykupienie jazdy samochodem. Na przykład firma Król Szosy ma taką ofertę. Moim zdaniem bardzo fajna opcja.

Gość SzymonT
To dla faceta świetnym prezentem była by kamera samochodowa. Widziałam ze ostatnio bardzo chwalą taka kamerke http://www.telefunken.pl/produkt/tf-carcam-hd-3.0/56 . teraz coraz więcej osób chce mieć taki sprzęt w samochodach bo bardzo się przydaje.

Gość gość
Dla brata kupiłam radiotelefon Kenwood od www.azstudio.com.pl. Potrzebna jest mu w pracy i bardzo się ucieszył z takiego prezentu