Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mania3

Oszukani

Polecane posty

Gość Mania3

Witam.Moja historia jest banalna,jakiś czas temu jako świerzo upieczeni małzonkowie zamieszkaliśmy u moich teściów,póki nie wybudowaliśmy własnego domu, z teściami został najmłodszy brat mojego męza,który po naszej wyprowadzce ożenił się,w sumie myśmy zostali zmuszeni do wyprowadzki ,po pierwsze dla tego iz moja teściowa mnie nie tolerowala,zawsze byłam tą najgorszą a po drugie własnie dla tego ze mieli młodszego syna który chcial sie ozenic i osiedlic w rodzinnym domu mojego męza i wtedy to własnie miało byc im bardzo dobrze.Po przeprowadzce nie utrzymywaliśmy kontaktu z teściami (nie zabranialam dzieciakom do nich chodzic ale maz sie tez na nich obraził i tam nie zaglądał) wiec ja i mąz nie byliśmy swiadomi co się tam tak naprawde dzieje.Kilka dni temu dzieci zaczęły opowiadac,gdyz maz wreszcie sie przełamał i zajrzał do tesciów,a tam "sodoma i gomora",teściowie zostali wyrzuceni przez młodszego syna do piwnic (on z rodziną zajął całe pół pietro) tesciowa zaczęła miec zaniki pamięci,nikt sie nimi nie opiekuje,chodzą brudni zaniedbani,głodni,poprostu masakra,nie wiem co w takiej sytuacji mozemy zrobic,czy jest jakies prawo które zmusi brata mojego męza do zadbania o swoich rodziców?dodam ze nie mozemy zabrac teściow do siebie bo mamy niewielki domek i było by zbyt ciasno...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować