Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie cierpię siebie

Polecane posty

Gość gość

Jestem taka brzydka. Nie potrafię sobie z tym poradzić :( Nie, nie mam nadwagi. Dbam o cerę, jem dużo owoców i warzyw bo lubię. Ale jestem zwyczajnie paskudna i nieproporcjonalna. Długie nogi, a na nich wielka bomba czyli mój zad. To samo ręce, do połowy szczupłe, dalej grube, a ramiona jak pudzian. Może i mam fajny płaski brzuch jak deska, ale co z tego, kiedy mam bardzo szerokie żebra i małe piersi? Podbródek jak u Spartakusa. Z idiotycznym dołkiem. Małe oczy, bardzo delikatne rzęsy i brwi, ohyda. Szeroki nos. Prostokątne wargi. Liche dziwny blond kłaczki. Pokraka, wybryk natury, jakiś żart. Łudziłam się, że trochę wyrosnę, że się zmienię. A widzę, że może być tylko gorzej. Teraz w wieku 19 lat jedynie d**a może rozrosnąć mi się jeszcze bardziej wszerz i tyle. Nie wiem jak mam zacząć sobie z tym radzić :( Myślę, że przez to, ze jestem pokraką jestem nielubiana osobą, bo zawsze staram się być miła ale nie uczepiać się też za bardzo.

Gość gość
A ja jestem piekna,ale zyje w samotnosci....co gorsze?:O

Gość gość
wez te zale do starych swoich,kogo to obchodzi jak wygladasz?Starzy pasztety to i paszteta splodzili🖐️

Gość gość
Skoro jesteś marna to nic z tym nie da sie zrobić :)

Gość duhbahbs
Jakbym czytała opis siebie :D jestem tak paskudna że aż ludzie na ulicy sie ze mnie śmieją. Nie daje sobie z tym rady....ciągle o tym myśle. Niektórzy mówią mi że jestem ładna ale robią to żeby tylko mnie pocieszyć. Np stoje sobie na przystanku I podjeżdza autobus wiec z głupoty patrze w góre a tam siedzi jakiś chłopak, zaczepia kolege zaczynaja sie śmiać. Widzac to odwracam głowe ale za chwile słysze stukanie więc patrze jeszcze raz a jeden zaczyna poruszać brwiami I dalej sie śmieje. Cóż powiem wam brzydale zawsze zostają brzydalami I nawet super makijaż nie pomoże.

Gość gość
Nogi chude jak patyki, płaski tyłek, duży brzuch - jakby puchlina głodowa, duże cycki, szerokie bary - karykatura człowieka. Przez jakieś 20 lat na dodatek brzydka gęba. Ludzie mówili, że mam ładną buzię, ale myslałam, ze to z litości. Nikt mnie nie lubił, wiecznie byłam sama. Aż wreszcie przyszła miłość - patrzył we mnie jak w obrazek, powoli zaczynałam zauważać, że nie jest tak źle. Gęba - ujdzie w tłoku, jak się dobierze ciekawą fryzurę to nawet jest ładna. Pozostałe mankamenty da się ukryć odpowiednim ubiorem. A jak postawiłam na wyeksponowanie tego, co miałam najładniejsze - czyli biust - to był strzał w dziesiątkę. Jak mi ktoś usiłował przygadać, ze mam np. chude nogi, to odpowiadałam, że co innego mam za to super i wypinałam pierś do przodu. Miny niektórym złośliwcom rzedły :)) Nabrałam pewności siebie, wiem, ze nie jestem doskonała, ale to mnie już nie dołuje. Usmiech na twarz, super ciuch i do przodu!!

Gość gość
kto ze mna idzie na zakupy, znajde tu taka kolezanke?

Kolezanka powyzej dobrze napisala. Ukryc wady, wyeksponowac zalety i bedzie dobrze. Poza tym kazda potwora znajdzie swego amatora ;) Mysl pozytywnie, a na w koncu sie wszystko ulozy!