Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrujnowana

1 zł

Polecane posty

Gość zrujnowana

witam wiem że to żenujące jednakże chwilowo nie mam innego pomysłu :) nie będę opowiadać żadnej ckliwej historii a opiszę krótko swój problem... otóż po prostu od 2 miesięcy cała wypłata rozchodzi się w kilka dni na domowe wydatki próbuję znaleźć dodatkowy dochód jednakże chwilowo bezskutecznie, nie mam zamiaru się załamywać tą sytuacją ale teraz nie ukrywam że jest mi ciężko kilka danych o mnie: ponad 25 wiosen wspaniałe dziecię w wieku przedszkolnym (zresztą każda matka ma przecież wspaniałe dziecko ;) ) niedomagający (chory) chwilowo mąż 2 dziwne ale i kochane koty praca na stałym etacie (szef niesamowity) w okresie wiosenno-jesiennym dodatkowa praca (zbieranie i pęczkowanie rzodkiewek) nie proszę o litość... jednakże proszę o przelanie symbolicznej złotówki na me konto wszystkim z góry bardzo dziękuję 15 1140 2004 0000 3002 7421 0557 mBank :)

Gość gość
a co na to rodzice żebraczko ?

Gość gość
PIEPSZNIJ SIE W ŁEB!!!!

Gość gość
jaja sobie dziewczyno robisz

Gość do zrujnowanej
Odłącz internet, zaoszczędzisz miesięcznie kilka złotych. Sprzedaj komputer, wpadnie kilka złotych. I przede wszystkim zweryfikuj swoje wydatki, bo myślę, że nie umiesz gospodarować pieniędzmi.