Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma rozpowszechniła o mnie plotki i zrujnowała mi życie

Polecane posty

Gość gość

Mam przyrodniego brata, który jest ode mnie starszy o 9 lat. Mieszka w innym mieście więc nie widujemy się często. Brat nieźle się ustawił, ma dobrą pracę i jest zamożny. Często daje mi jakieś fajne podarunki. Drogie kosmetyki albo ubrania. Jakiś czas temu spotkałam się z nim bo był u mnie w mieście. Zabrał mnie do bardzo luksusowej restauracji, jak wychodziliśmy stamtąd do jego auta to widziała nas moja znajoma, która mnie nie lubi i zrobiła nam zdjęcie, pokazała to innym i rozpowszechniła informacje, że jestem prostytutką i spotkałam się z klientem. Najgorsze jest to, że wszyscy jej wierzą. Ma większą siłę przebicia, ja jestem tylko zwykłą znajomą z klasy i nie mam bliższych przyjaciół w tym gronie. Co robić? To nie jest miłe.

Gość gość
a czy przypadkiem nie dajesz mu od czasu do czasu hmmmm? w końcu nie jesteście biologicznym rodzeństwem ;)

Gość gość
Jeny.. Co za brednie.

Gość gość
Jak mówisz, że twój brat jest nieźle ustawiony, to i pewnie ukłądy ma niezłe. Powiedz mu o tym, niech da zlecenie "ludziom z miasta, lub nieznanym sprawcom". Wtedy twoja koleżanka, będzie na kolanach chodzić i tłumaczyć się wszystkim tym którym o tym rozpowiadała (oczywiście nie mówię o 148KK, ani 158KK), są bardziej wyrafinowane metody.

Gość styl dżucze
nadal mieszkańcy małych przysiółków żyją tylko plotami , ploty, ploty , ploty i to jest ważniejsze od spraw fizjologicznych, po nogach sika ale musi zobaczyć co inni ludzie robią

Gość gość
Tylko głupie jej uwierzą w te plotki, chyba takie same jak plotkująca. Aby ktoś uwierzył musiałaby miec fotki z wieloma facetami o różnym czasie. Ubiór i facet o niczym nie świadczy. Ta co sieje plotki o rzekomej prostytucji wyjdzie lub już wyszłą na totalnego głupka:D:classic_cool: Na ploty o prostytucji jest odpowiedni paragraf :classic_cool:

Gość gość
Widząc ją łądnie ubraną? Z bratem? Ktoś w to uwierzy? Chyba tylko głupki po gimnazjum. Wiele prostytutek jest brzydko ubranych a to robią.

Gość gość
Wszyscy w to uwierzyli.. Właściwie to nikt nie wie, że mam starszego przyrodniego brata ale mi nie wierzą. Ona powiedziała ludziom, że mam sponsora i stąd mam pieniądze na te ubrania i kosmetyki.. :o

Gość gość
a czy nie jest tak że ty z nim sypiasz a on cię obdarowuje tymi prezentami??

Gość Jakie to przykre
Dziwie się że dotad jej nie zaskarżyłaś????

Gość gość
Skoro wszyscy wierzą w bzdury to nie są ciebie warci. Trudno jest być w takiej sytuacji, ale miej ich gdzieś. Ważne, ze Ty wiesz jak jest naprawdę. Nie mamy kontroli nad tym co myślą i co robią inni ludzie, wiec nie trać na to energii. Zajmij się sobą i własnym rozwojem.

Gość gość
Ja też rozpowiedziałam, że jest złodziejką. I też każdy uwierzył. Gorzej byc złodziejem niż ładnie ubraną kobietą. ładne ubrania ma się z pracy lub od męża.

Gość gość
A to nie twój brat był dziś z panem....taki dziwny był ten pan..może adwokat? Miał sprzęt ze sobą do fotek..

Gość Od pewnej Pani dal
widziałam jak ten facet dał jej 400 zł , ale awaria była na linii, a wyjął z bankomatu 5 tys i jej dał. Ma bogatego męża, który ją kocha czego tu zazdroscic. Pewnie kupi sobie ladne ciuchy za to.

Gość gość
złodziejem gorzej byc, a ładna kobieta ładnie ubrana rzadko kiedy ma sponsora, bo po co jej? Jak już MA ładne rzeczy i ubrania.

Gość autorka tematuuuuuu
Nie ten brat dał jej 400 zł i 5 tys. WIDZIAŁAM!!! z portfela.. a ja mam tylko 200 zł i jem pasztet z kebabem, żal pl

Gość gość
Po co ktoś robi tu zamieszanie? ;>

Gość gość
komu? jednej sprzedawczyni? daj se spokój. Pewnie po czasie i ta dziewczyna zrozumie, że to zwykła plotkara była, złodziejka w dodatku;) Pewnie ci zazdroszczą ciuchów. To niech sobie idzie ze sprzedawczynią i se kupią!

Gość gość
Autorka.

Gość świaddek leszczyk
Też widziałem! Dał jej z portfela 400 zł, potem znowu 400 zł! a na koniec z walizki dał jej 5 tysiaków!!!!!!!!!!!! Jestem facetem i jej zazdroszczę. Ale to fajna kobietka, więc niech ją narzeczony rozpieszcza.

Gość płotka psotka
Ta sprzedawczyni z daichmanna więcej zarobiła, bo 6 krotnie i ma na wydawanie ciuchów;) i biżuterii.Ploty popłacają %.

Gość leszcz trzeszcz
G***o widziałeś i w d***e byłeś! to on dał jej credit card i tam było 5 tys i 1 tys.

Gość gość
mój brat jest super przystojny a w dodatku nie łączą nas więzy krwi więc daję mu czasem się zaspokoić a on mi kupuje fajne ciuszki, drogie markowe perfumy i kosmetyki ale przecież nie chwaliłam się nikomu co się dzieje w naszym łóżku - autorka :)

Gość świadek główny
Jak ploty to na całego:D Koleżanko kolego! ten brat dał jej 10 tys. Tak za to, że ją kocha i chce ją za żonę!:)

Gość autorka w zółci
zalewa mnie jad..na co ona wyda te 5 tys? 5 tys razy 2 = 10 tys.. więcej nie plotkuje bo ona ma więcej kasy wtedy tak by miała tylko 400 zł:(