Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzają mnie te domniemane ciąże

Polecane posty

Gość gość

Dziwnie boli mnie brzuch... Pewnie muszę być w ciąży! Zaczęły boleć mnie piersi - chyba jestem w ciąży, co nie ? Od pewnego czasu jestem strasznie senna i zrobiło mi się nie dobrze po zjedzeniu ogórka - to na bank ciąża! Miałam okres ale był jakiś dziwny - możliwe że jestem w ciąży! I król wieczoru: test pokazał wynik negatywny, ale możliwe, że jestem w ciąży! itd. itp. Różne fora każdego dnia zaśmiecane są prze tego typu wątku. Aż wierzyć mi się nie chce, że można być aż tak zeschizowanym, aby we wszystkich dolegliwościach dopatrywać u siebie ciąży.. ba niektóre agentki nie dość, że test nie przekonuje to nawet swojemu ginekologowi nie wierzą.. wariatki jakieś !

Gość gość
masz rację...niestety

Gość gość
a wam za mlodu nie zdarzaly sie te chwile i watpliwosci, stresy, zagladania do toalety co 5 minut i wyczekiwania? teraz jest siec, mozna zamiast mamy i przyjaciolki pytac tu :)

Gość gość
o taak...to jest az smieszne

Gość gość
kazdy bol brzucha, zalaskotanie w piersi czy brak ochoty na kawe wzbudzal podejrzenia. czy wy dopiero po sakramentalnym "tak" zaczelyscie odkrywac zycie erotyczne i tak nie mialyscie?

Gość gość
miałam taką sytuacje raz- kiedy 2 tygodnie spóźniała mi się miesiączka, ale nie zadręczałam nikogo tym, że dzień po stosunku kłuje mnie jajnik lub tym, że miałam obfita miesiączkę, ale na pewno jestem w ciąży

Gość gość
jakbys mogla jako 16 latka wypisywac anonimowe posty w sieci moze i bys to robila :))

Gość gość
Led jesteś w błędzie- jestem i byłam na tyle uświadomiona, że doskonale wiedziałam co i jak i na szczęście nie dotyczyły mnie takie obsesje

Gość gość
Podejrzenia można mieć ale po co od razu forum zaśmiecać.. Internet aż pęka od ilości artykułów na temat wczesnych objawów ciąży... I czego te dziewczyny si spodziewają, że na pytanie: Jeśli wczoraj bolała mnie lewa pierś, a dzisiaj boli mnie prawy jajnik, to znaczy, że jestem w ciąży? I co jej na to można odpowiedzieć?

Gość gość
mnie tez bolala i bylam w ciazy, albo: mnie tak boli i nie jestem w ciazy. tego sie pewnie spodziewaja :)

Gość gość
poza tym mysle, ze spora czesc to glupie prowokacje nastolatek, ktore po Przystosowaniu do zycia w rodzinie dopadly komputer w domu.

Gość gość
Racja ! W sumie to pewnie tego się spodziewają :P

Gość gość
Temat mnie irytuje dlatego, gdyż po temacie forum: ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci - chciałam sobie poczytać wątki kobiet, które są w ciąży, pytają o poród lub rozmawiają o dzieciach, a nie.. ledwo wchodzę i już od razu napotykam cztery wątki pod tytułem: chyba ciąża, czy możliwe że ciąża itd..