Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózkowa

Jaki wózek polecacie

Polecane posty

Gość Wózkowa

Na co zwrócić uwagę kupując pierwszy wózek ?

Gość gość
Wg mnie kluczowa sprawa to waga i łatwe składanie. potem czy ma pompowane i skrętne koła Fajnie jak można dokupić do niego porządny fotelik a nie chińską skorupke bez testów.

Gość gość
A jaka cena? To tez istotne Mnie np bardzo się podobał wózek Orbit Baby - składana gondola, podstawka do zrobienia z gondoli kołyski w zestawie, przedłużana budka tak że dziecka nie zawieje no i z materiałów chroniących przed UV, obrotowe siedzisko o 360 stopni no i zdrowe przewiewne materiały ale dla mnie nieco za drogi się okazał więc określ jaka cena mniej więcej

Gość gość
A ja nie polecam skrętnych kół. Dla mnie najlepsze są duże, pompowane koła.

Gość goschhhh
Ja mam Quinny Moodd - szukałam zwinnego, kobiecego, łatwego do składania wózka. W zestawie 3w1 zaplacilismy 4 tys. Korzystamy z niego dwa miesiące - póki co sprawdza sie super. Mieszkam za miastem - spacerujemy po drogach publicznych i polnych - sprawdza sie na każdej. Na zakupach w supermarkecie super mieści sie miedź wieszaki z ciuchami czy półki z zakupami. Łatwo sie składa dzięki czemu mogę bez problemów złożyć go i przenieść w każde miejsce - mieści się też w każdym bagażniku. Jestem zadowolona - zobaczymy co ze spacerówka. Wiem tylko ze nie każdemu taki wygląd wozka sie podoba i slyszalam opinie ze jest mały - ale to nowy model i sporo osób ocenia go po tym jak zobaczylo go w sklepie. Na wiosnę przesiadamy sie do spacerówki - zobaczymy w praktyce.

Gość gość
ja kupiłam chicco i move, mam nadzieję, że się sprawdzi. Wózek ten ma obrotowe siedzisko.

Gość gość
Waga moim zdaniem nie jest aż tak istotna. Ja mam wózek TAKO Baby Heaven Line czarny w białe kropki-najlepszy zakup jaki mogłam dokonać! Ma długą gondolę-moja 6cio mc córka się w nim mieści jeszcze a koleżanki już musiały przełożyć do spacerówek dzieci. Skrętne, pompowane koła, stelaż aluminiowy, fotelik Maxi Cosi dokupiłam osobno, łatwy w składaniu i rozkładaniu, wyglądowo też mnie zachwyca. Waży tyle co standardowe wózki 3w1. Sama i tak żadnego wózka z dzieckiem na 4 piętro bym nie wniosła po cc jak i teraz. Jak kupowałam wózek, każdy sprzedawca zachwalał Bebetto Luca i teraz widzę tych wózków masę w moim mieście a ten który ja mam powtórzył się raz. Długo się najeździłam za tym wózkiem nie każdy sklep go ma ale jest stosunek cena-jakość zachowany. Polecam

Gość gość
Ja tez mam guinny moodd, korzystamy z niego juz 9 miesiac, ja nie kupowalam gondolki, bo mam kwietniowe dziecko i spacerowka ze spiworkiem i wkladka dla noworodka swietnie sie sprawdzila. Wozek jest swietny, same plusy, prowadzi sie jednym palcem, ma tylko za maly koszyk, ale to najmniejszy problem jak dla mnie. Do tego jest wytrzymaly, ja mam biala rame, nawet jednej ryski nie ma, a mieszkalam do grudnia w domu gdzie musialam go tachac na pierwsze pietro po metalowych, stromych schodach- spokojnie kilkoro dzieci by sie na nim wychowalo. Co do ceny to jak bym miala kupic za 1500 zl ten taki mega popularny w pl /sorki zapomnialam nazwy, a w pl nie mieszkam i tu u mnie nie widuje tych wozkow/ to wolalabym w rekach dziecko nosic, a ak np na allegro dajesz 500 zl wiecej i masz porzadny wozek na lata.

Gość gość
Z racji używania od 8 miesięcy ja polecam Jane Muum- zwrotny, ma wygodną dla maluszka gondolke, sporą jak na mój gust.Regulowane oparcie, regulowana wysokośc rączki no i cos co mnie zaczarowało- obracane siedzisko. Dla mnie wystarczająco by sie zakochac...a i cenowo przystępny jak na 3 w 1

zalezy czy chodzi o wielofunkcyjny czy o spacerowke, jesli o te druga ja mam Multiway i jestem bardzo zadowolona, mozna oparcie tak regulowac ze spokojnie dziecko moze spac.

Gość gość
Tez polecam tako baby heaven line ;) Latwo i szybko sie sklada i rozklada, duze pompowane kola, duza gondola ;) Wizualnie tez w porzadku. I nie jest bardzo ciezki jak na pompowane kola;)

Gość gość
Lekki, ładny, nowoczesny i zwrotny taki jak nasz Jane Muum.Tu już go ktoś wspomniał wyżej ale dla mnie ważne było ,żę ma obracane siedzisko i regulację wysokości rączki a wiadomo w rodzinie ludzie mają różne wzrosty:)

Gość gość
Ja polecam wysoki duzy wozek,z duzymi kolkami na miekkich rezorach sa bardzo wygodne dla dziecka i neutralizuja wstrzasy przy nierownych i dziurawych chodnikach

Gość lena3213
osobiście mogę polecić wózek Passo, polskiej produkcji, kóry stanowi i dużą gondolę i funkcjonalną spacerówkę, można w zestawie nabyć go od razu z fotelikiem samochodowym, co ważne stelaż łatwo się składa i jest nieduży po złożeniu. Można dodatkowo zdemontować koła, żeby był mniejszy.

Gość gość
ja polecam Inglesinę Classica Balestrino, naprawdę dla dziecka wygodny i duuuuży :)

Gość gość
passo jest dobry jak sie nie mieszka na pietrze w bloku. jest ciezki poza tym taki jakis wielki. ale gondole ma duza moj chrzesniak 8 miesiecy w niej jezdzil a do malych dzieci nie nalezal

Gość gość
wozek lekki navington cadet bugaboo jane muum quinny buzz ciezszy roan marita emmaljunga mutsy 4rider

Gość gość
Ja polecam wózek polskiej marki Riko model Primo, to wózek wielofunkcyjny, w przystępnej cenie, solidny, na pompowanych kołach, z dużą gondolą, funkcyjną spacerówką i świetnej jakości fotelikiem, ja jestem bardzo zadowolona z tego wózka.

ja mam zamiar kupić wózek grace symbio. Z tego co sie orientowałam ma dużo zalet, nie jest ciężki, ma fukncję które chciałabym żeby miał wózek np: 3 stopnie siedzenie,przekładane siedzisko, możliwość zamontownia fotelika itd a czy ma może któraś z Was taki wózek?

ja się zgadzam z powyższymi odpowiedziami - jane muum rewelacyjny wózek :) świetnie się nim jeździ po każdym terenie, ja jestem lasołazem więc mi to bardzo pasuje :) nie straszne nam błota czy wertepy. a wózeczek jest śliczny i wygodny, ekstra

Gość przyszla mama kwietniowa
Ja polecam jedo fyn z gadala memo, zalety; duża gondola a w niej podloze kołyski, uchwyt w buddce, regulowane podglowek, klapa w gondoli, dla wiecej swiatla dla dziecka, pokrywa z oslonka przed wiatrem, nie wychodzi obszycie bawełniane na zewnątrz a to jest bardzo brudzace i sie wyciera, ma duzy kosz na zakupy i szeroki latwy dostep do niego. Ma pompowanecskretne kola idealnie sie prowadzi i co najważniejsze jest stabilny jakościowo super i ma fajne amortyzatory. Polecam.

na pewno trzeba zwrócić uwagę na funkcjonalnosc, lekkosc, to czy raczka jest przekladana ... i tak jak poprzedniczki pisaly jane muum wlasnie takowe funkcje posiada, jest super zwrotny no i tani :)

Gość gość
My mamy emmaljunge i jestesmy bardzo zadowoleni. Duzo zalezy jakim budzetem dysponujesz.

Gość gość
na pompowane koła, wielkosc gondoli - rozkladanie spacerowki, duzy kosz na zakupy, na pasy z osłonkami i regulacją, na jakość materiału, ja na to patrzylam przede wszystkim, mysmy kupili anex discovery, ten nam najbardziej odpowiadał

Gość gość
Przy wyborze wózka kierowałam się głownie tym, aby był fukcjonalny, zwrotny, lekki i komfortwy dla dziecka - wszystkie te cechy odnalazłam w wózku Anex Baby Sport! Do tego świetnie wygląda:)

Gość karollinka
Anex ma fajne wózki, też mam ich discovery wózek, a moja siostra ma crossa i obie jesteśmy zadowolone

Gość Karolka23
Też zdecydowałam się na anexa, mam serię sport i super mi służy. Wózek solidny i wytrzymały a przy tym wygodny i łatwy w obsłudze. Dobrze się prowadzi i fajnie wygląda!

Gość gość
a gdzie ten anex kupowałaś? uzywany czy nowy?

Gość MiaS
Ja sporo nasłuchałam się rad od doświadczonych już koleżanek- co im się podoba w ich wózkach a co nie, co by chciały mieć. I takim sposobem zdecydowałam się na wózek anexa- spełnia wszystkie moje wymagania a do tego fajnie się prezentuje. Jest lekki, zwrotny, łatwy w obsłudze, zgrabny i poręczny a przy tym bezpieczny i solidny.

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam