Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_z_problemem_21

Słuchajcie jak powiedzieć chłopakowi o

Polecane posty

dosyć wstydliwym problemie intymnym boje się, że mnie wyśmieje nawet sie wstydze tutaj pisać, ale nie wiem jak mu o tym powiedzieć tak bardzo sie tego wstydze :/

dobra napiszę o co chodzi, otóż mimo 21 lat zdarza mi się moczyć w nocy, tak wiem, że to śmieszne i żałosne w tym wieku, ale śpie w pieluchach. kurde tak mi wstyd, ale poprostu zawsze wymyślam jakieś powody aby u niego nie zostać na noc :(

Gość styl dżucze
to jest odwieczny problem kobiet, że nie chcą rozmawiać z facetami na temat spraw kobiecych a jeżeli tego nie powiesz facetowi to skąd ma wiedzieć, że masz narośl albo jakiegoś mięśniaka w środku vaginy , czy to boli aby powiedzieć i przyznać się do bólu ?

Gość gość
a co masz? Hiv czy hpv?

Gość gość
dziewczyno a bylas z tym u lekarza ?to jest powazny problem

nic nie mam :/ jestem dziewicą to jest problem w psychice kurde jest mi tak bardzo wstyd, że aż sie stresuje jak o tym myśle, boje sie że mnie wyśmieje jak mu o tym powiem i mnie zostawi choler no sama nie wiem :(

no byłam u lekarza i on twierdzi, że to problem w psychice ponoć są ludzie co w nocy przestają oddychać, a u mnie poprostu leci mi mocz bo nie zaciskam mięśni :(

Gość gość
To nie jest nic wstydliwego. Może wzmocnić mięśnie? Powiedz mu o tym, jeśli nie jest ograniczony, nie będzie miał nic przeciwko.

Gość kropluweczka
współczuje ci mała...

Gość styl dżucze
obstawiam że po pierwszym wypatroszeniu vaginy problem zaniknie

to nie problem z mieśniami, a raczej z władzą nad nimi w czasie snu w dzień jak chodze czy biegam tego problemu nie ma tylko jak śpie to sie "rozluźniają" i ciekne :( lekarz mówi, że to na tle nerwowym no ale jak tu sie nie denerwować ? :(

Gość gość
Powiedz chlopakowi nie wato tego ukywac bo i tak w koncu sie dowie ludzie maja rozne problemy jak jest madry to zrozumie

Gość gość
a zawsze tak mialas czy to sie zaczelo nagle?

Gość gość
nawet nie wiedziałam ze taka przypadłosc istnieje od zawsze ją miałaś

Gość gość
No tak kółko zamknięte. Może medytacja, albo cos w tym rodzaju. Musisz ogólnie poczuć się pewnie. Poczytaj sobie topik Wasze wpadki toaletowe, zobaczysz, ze nie jesteś sama i ze ludzie aż tak się nie przejmują. Potrafią mieć dystans, czego i tobie życzę.

Gość gość
oj biedna jesteś ... a faceci niestety nie lubią chorych bab ... jak powiesz gościowi coś takiego to podwinie ogon i ucieknie .... kużwa rób z tym coś bo inaczej czeka cię wieczna samotność w pampersie ..... idz do 100 urologów i innych specjalistów .......!!!jak najszybciej zacznij brać leki i może coś pomoże bo inaczej to klęska po całości ...

Gość gość
Tez to mialam do pierwszego okresu. Bardzo Dziwne ze u ciebie tak długo trwa. Może sie zmienić po urodzeniu dziecka.