Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie patrzy w oczy

Polecane posty

Gość gość

mam taka kolezankę ze studiów którą znam od roku, zakochałem się w niej. Spędzam z nia sporo czasu w realu, ale i też wirtualnie(fb,sms) dobrze się dogadujemy, fajnei spędzamy czas po zajęciach, ostatnio dostałem nawet od niej prezent na mikołaja, ale jedno co mnie zastanawia, to to że prawie w ogóle nie patrzy mi w oczy, jak próbuje dłuzej utrzymać kontakt wzrokowy to oodwraca głowę na bok albo w dół. Nie rozumiem takiego zachowania....

Gość AUTOR TEGO TEMATU
Pewnie ma faceta. I to ukrywa.

Gość gość
Zaraz tam ma faceta! A może się zwyczajnie wstydzi? Bardzo jest nieśmiała?

Gość gość
ciezko powiedziec, należy do tych bardziej skromnych dziewczyn, ale jest tez taka dość wygadana w gronie znajomych.

Gość dorradina
Ja tez byłam wygadana, ale jak chłopak próbował zbyt długo patrzeć mi w oczy to wymiękałam - nie umiałam, wstydziłam się. Ale teraz wiem co robić - trzeba patrzeć na nasadę nosa, najwyżej chłopak pomyli, ze mam cudownego zezika:))

Gość gość
moŻe mieć jakieś kompleksy i dlatego odwraca buźkę. Ja tak robiłam wstydziłam się tego i oewgo w swoim wyglądzie (twarzy) i jak facet patrzył dłużej na mnie to uciekałam wzrokiem odwracałam głowę żeby przypadkiem nie zauważył np. małego pryszczyka :D teraz się z tego śmieję ;) bo stara już jestem ;p ale tak było.

Gość gość
może nie jesteś jej obojętny , o czym może swiadczyc jej zachowanie biorac pod uwagę, ze należy do tych bardziej skromnych.A swoja droga: dlaczego dziewczyna majaca faceta nie miałaby patrzeć innemu w oczy?Chyba tylko wtedy gdy ten drugi jest dla niej pociagajacy.

Gość autorka w zółci
do poderwania kobiety potrzebny jest kontakt słowny. Zagdaj do niej, nie analizuj gdzie patrzy bo to nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
powyzej swięta racja