Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letitia

Czy pierwszy seks ma wpływ na zmiany w cyklach miesiączkowych

Polecane posty

Gość letitia

Jak wyżej .

Gość gość
jak to nie ma? ma. regularne współżycie reguluje gospodarkę hormonalną. przecież głośno jest o tym, że kobiety, które nagle stają się wdowami lub ich mężczyźni wyjeżdżają, a one żyją w czystości mają kłopoty z regularnością miesiączek i kłopoty z hormonami.

Gość gość
LOL, nie

Gość gość
pierwsze słysze, mało tego przez 2 lata żyłam w związku na odległośc i nijak to się miało do regularności moich cykli

Gość gość
LOL, ROTFL i LMAO tak! co to za język...

Gość gość
a wspolzylas regularnie przed i nagle przeszlas do zero? zadnej masturbacji i pobudzania się? hormony nie wiedzą, że siusiak wyjechał :)

Gość gość
mowa była o pierwszym razie, a dokładniej o pierwszym razie, więc podejrzewam, że regularnego współżycia raczej w przypadku autorki jeszcze nie ma, a ewentualna mastrubacja występowała, więc trochę mętna ta Twoja teoria Led

Gość gość
*początek mi się zamotał, ale wiadomo o co chodzi

Gość gość
dobra teoria, dobra. nie dociekam czy to zrobiła non stop czy raz :)

Gość gość
Sama się nigdy nie pobudzałam i nadal tego nie robię . Tak chodzi szczególnie o pierwszy raz . Po pierwszym stosunku moje miesiączki nagle się zmieniły . Stały się skąpe , bolesne i mam zupełnie inne objawy pms niż dotychczas , pojawiają się już nawet na 10 dni przed miesiączką i są nasilone . Słyszałam , że pierwszy seks ma na to wpływ ale nie chce mi się w to zbytnio wierzyć i chciałam zobaczyć opinie innych . Może to po prostu zbieg okoliczności :)

Gość gość
Seks ma na to wplyw..jak uprawialam regularnie to i miesiaczki byly regularne/regularniejsze,a jak przestalam/zmniejszylam czestotliwosc, to cykl miesiaczkowy tez polegl:/

Gość gość
Mój cykl miesiączkowy cały czas był regularny . Chodzi o to , że po tym stosunku przechodze miesiaczke o wiele gorzej ... ból podbrzusza nawet na ponad tydzień przed pierwszym dniem miesiączki i co dziwniejsze z mega obfitych stały się NAGLE mega skąpe ... Tylko liczba dni trwania sie zgadza . 7 dni .

Gość gość
No i teraz sama sobie odpowiedz, czy miał wpływ czy nie :)