Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów

Polecane posty

Gość gość

chłopaki ile czasu byście jeździli do laski jakieś 80km? chodzi mi o związki na odległość... kurcze, przecież chyba nie w nieskończoność. Zeby tylko bzyk, bzyk? a gdzie prasowanie koszul, płacenie rachunków i tak dalej.... przecież wy też chyba chcecie stabilizacji.

Gość gość
dopóki się da pobzykać , przyjechać zjeść na gapę i p******* to po co to psuć może być i być póki się nam chce bzykać

Gość gość
no tak, ale dojazdy też kosztują, a życie nie polega tylko na kawkach w weekendy. a kto wam herbatkę zrobi na starość? mnie sie wydaje że takie zauroczenia szybko mijają i facet prędzej czy później się znudzi. czy się mylę?

Gość gość
Ostatnio w autobusie jechał ze mną chłopa, który do dziewczyny zasuwa po 200 km. Na razie od wiosny mu się nie znudziło. Tyle, że to student i ma więcej dni wolnych niż człowiek pracujący.

Gość gość
no właśnie. jeżeli perspektywy przeprowadzki są znikome bo każdy ułożył sobie życie w swoim mieście to mnie się wydaje że to nie ma przyszłości. takie fajne spędzanie czasu z braku laku, żadnych wiążących deklaracji.

Gość gość
mnie taki facet w końcu by wnerwiał. szykowałabym się na weekend a on z butelką winka i siedzi i żre na mój koszt. i tak naprawdę ciągle byłabym sama.

Gość gość
ja tak miałam, ale jak raz przyjechał tylko z kluczami od samochodu w ręce to powiedziałam koniec.

Gość gość
nikt sie więcej nie wypowie?

Gość edekzfabrykikredek
Szukam blisko panienki ,poco se utrudniac zycie,tego kwiata pol swiata:-)