Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czatek

Polecane posty

Gość gość

Czy ta strona jest bezpieczna? Macie jakieś przykre doświadczenia z nią?

Gość gość
Jest super! Ja często wchodzę na czatek.pl i nie miałam żadnych nieprzyjemnych sytuacji. :) Tylko nie zgadzaj się na rozmowy z kamerką czy coś.

Gość gość
Może być, chociaż rzadko korzystam z takich forów.

Gość gość
Polecam bardzo mocnoo aplikacje! Jakby nie ona nie poznał bym dziewczyny swoich marzeń <3 Tak nie wiele trzeba, wystarczy jeden wieczór i całe życie może się zmienić na piękne ;-* Wszystkie osoby które uważają że przez chat internetowy nie można poznać kogoś sensownego to się o wiele mylą. Ja już poznałem Kobietę z którą chcę spędzić resztę życia i wam też tego życzę ;) Kocham Cię Skarbie bo wiem że to przeczytasz ;-* Moja cudowna A <3 Zachęcam do spędzania czasu na czatku i poznawaniu nowych osób, może i wam kiedyś się przytrafi wasza druga połówka ;)

Gość Agaciaaa
Poznałam tam swojego cudownego partnera życiowego z ktorym jestem ponad 1rok i układa nam się nadal wszystko bardzo dobrze. To troszkę dziwne przynajmniej w odczuciu mojej osoby ,poznanie kogoś tak w cudownego przez portal .Najważniejsze w związku to bycie sobą i przede wszystkim szczerość to są fundamenty prawdziwego związku bez tego ani rusz.

Gość gość
Z początku szło porozmawiać z kimś ale w następnym wyszukiwaniu osoby trafiło się na erotyczne ogłoszenia i tak kilka razy, po za tym po co podawać wiek i z skąd z skoro wybiera kogo chce, boty również są

Gość gość
22.44 A? nie wierzę Wojtuś że to piszesz do niej;-(

Gość Pies

Czarek jest spoko jak się normalnie napisze hej lat itp. Ale jak sie napisze hej Zb? To już zboczency 😢