Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zguba 111

zgubiona obrączka

Polecane posty

Gość zguba 111

Jestem załamana, mój mąż od jakiś 2 miesięcy jest nie do poznania. Stał się bardzo nerwowy. Nawet najmniejsza głupota wyprowadza go z równowagi. Nigdy wcześniej tak nie było. Pytałam go co się dzieje, czy ma jakieś problemy. Mówi, że nie. W ogóle dawniej NIGDY nie ściągał obrączki. Teraz jadąc do pracy często ją zostawiał na szafce, niby że go obtarła i go boli. Ok. Wczoraj zauważyłam, że nie ma obrączki na palcu. Myślałam że dopiero kilka dni, bo prawdę mówiąc nie sprawdzałam mu palców i nie zauważyłam wcześniej. Okazało się, że już MIESIĄC jej nie ma. Niby ze on nie pamięta żeby ją zgubił i że na pewno jest w domu. To pytam się czy szukał. Mówi że nie. MIESIĄC CZASU NIE MA OBRĄCZKI A ON NAWET ŁÓŻKA NIE ODSUNĄŁ. NIE POSZUKAŁ. x Pytam się czy teraz będziemy musieli kupić nowe, to mówi że się znajdą. ale jak się znajdą jak on ich w ogóle nie szuka. x I teraz zgłupiałam. Czy ta zguba jest powiązana z tą jego nerwowością? Może jej nie szuka bo wie gdzie jest? Wiecie o czym pisze? Bo ja nawet nie chce o tym myśleć :(

Gość gość
No!!!!!!!!!!!!!!1Nasza Mania ma króliki :P

Gość gość
bedzie rozwod.

Gość zguba 111
No!!!!!!!!!!!!!!1Nasza Mania ma króliki :P ????????????????????

Gość gość
Nic w przyrodzie nie ginie. Rozmnaża się. Ja miałam miec 400 zł, a tu mąz bach mówi masz 6 razy 400 zł i bonus 5 tys od Pani Mikołajowej;) z worka wykradł jej i mi dał.

Gość gość
taa zgubiona. Zapytaj lepiej jaką ma nową koleżankę w pracy

Gość gość
ma romans

Gość zguba 111
mam już takie głupie myśli że masakra. Może ona mu tą obrączkę zabrała dlatego chodzi taki wkurzony :( Powiedzcie że to niemożliwe...

Gość zguba 111
:(