Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewija

moda na homo

Polecane posty

Gość Ewija

czy tylko ja mam wrażenie, że coraz więcej moich znajomych, ludzi, jest w związku z os tej samej płci?

Gość gość
raczej nie więcej, poprostu nagłaśnia się to- ten syf

Gość Ewija
czemu syf?? każdy może być szczęśliwy z kim chce.... ja osobiście jestem 100% hetero miałam różne zaczepki, ale mnie to nie kręci.. chociaż ponoć żeby życie miało smaczek.... hahah

Gość gość
bo to wbrew naturze

Gość gość
Wbrew naturze wobec czyjej opinii? Ponad 1200 gatunków zwierząt...są homo. I tylko te o których na razie wiemy. Uważam że to nie "moda", poprostu więcej się o tym słyszy dzięki dostępu do media.

Gość Niespokojny Darek
jebnij się, pedałem jesteś?

Gość Ewija
tu nie chodzi wg mnie o naturę, ale o modę.... 30 lat temu nawet jak ktoś coś czuł się ukrywał teraz czy się czuję czy nie tworzy się związki

Gość gość
normalnie.... widać, że nie poczułaś/eś klimatu Warszawskich klubów

Mieszkam w Warszawie, dość często chodzę po lokalach. Nie odczułem tego. Może dlatego, że nie interesują mnie place zbawiciela i inne pkp powiśle. Chodzę do NORMALNYCH miejsc. Zresztą, nie obchodzi mnie niczyja orientacja. Mam własną. :)

Gość Ewija
czyli nie do końca mieszkasz w Wawie, dziś byłam na zakupach... market duży, i co widzę pary .... i nie mieszane i nawet byłam zdziwiona chłopcy, trądzik na twarzy liceum i mówili do siebie "kochanie"

Gość Ewija
i jeszcze dziwi mnie to że wiesz gdzie się spotykają:)

Gość gość
jest to złamanie prawa natury jest strona stop dyktaturze mniejszosci

Gość Ewija
jaka strona co Ty piszesz?? teraz już chyba wszystko można.... a czego nie można jest jeszcze lepiej traktowane:D

Gość Ewija
jaka strona co Ty piszesz?? teraz już chyba wszystko można.... a czego nie można jest jeszcze lepiej traktowanesmiech.gif

Gość gość on mężczyzna
14.12.13 --o ja p%i%e%r%d%o%l%ę najpierw piszesz że jesteś 100% hetero a później że żeby życie miało smaczek.... czyli być może chciałbyś być homo ale nie jesteś.

Gość gość
na ogół kobiety są biseksualne

Gość gość
Ewija-a czy częściej zauważyłaś gejów czy lesbijki?

Gość gość
chcesz powiedzieć że więcej kobiet jest bi niż mężczyzn?

Gość gość
wszystkie kobiety są bi, aż do poznania faceta, niektóre brzydkie wkręcają się w lesbijstwo

Gość gość
co ty pieprzysz wszystkie kobiety bi a jak poznają faceta to już nie są? jest tyle samo kobiet bi co mężczyzn tylko że oni się z tym tak nie ujawniają że względów kulturowych.Widziałem jak seksuolog na youtubie mówił

Gość jazonn
No i co z tego że zwierzęta są homo to żaden argument jest masa gatunków zwierząt pożerających się wzajemnie co nie oznacza że ludzie powinni to robić

Gość gość
bzdury piszesz, żaden normalny facet nie będzie się miział z innym fagasem, za to kobiety ciągle się miziają, dotykają od wczesnych lat dzieciństwa, z tego powodu kobiety są bi

Gość gość
piertolisz, chcesz wyprzeć z siebie to, że by ci stanął w towarzystwie przystojnego, wysportowanego gościa, c***o

Gość gość
15.12.13 --->heja a ja mam pytanie.Jak mogą dwie krowy się r%u%ch%a%ć pomiędzy sobą?bo dwa byki to jeszcze mogą ale krowy jak TO robią?

Gość gość
nigdy mi nie stanie na widok fagasa, co innego gdy widzę piękną, powabną i cycatą kobietę, wtedy natychmiast stoi mi na baczność

Gość księżna
E tam kobiety nie są bi po prostu kobiety boją się bardziej seksu od facetów, bo boli, bo można zajść w ciążę więc częściej od facetów np. całują się z dziewczynami żeby dodać sobie odwagi do facetów. Poza tym faceci nie przyznają się do jakichś kontaktów z kolegami ale też mieli jakieś epizody w życiu. :D A jak lec**program przyrodniczy to zaraz się zwierzęta walą ze sobą nie leci wcale żeby jakieś "pary" zwierząt były homoseksualne więc w te bzdury to nie wierzę.

Gość gość
stykają się wymionami a potem liżą sobie c**ki

Gość gość
Jakoś bardzo mało wiesz, homoseksualizm jest powszechny wśród zwierząt, ale pomijając już to to jak coś co stworzyła natura może być wbrew naturze? Natura stworzyła homoseksualizm.