Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada na samym poczatku zwiazku

Polecane posty

Gość gość

zdradzilam chlopaka na samym poczatku zwiazku,, zrobilam to tez dzien przed rozpoczeciem (z tym samym chlopakiem przespalam sie 1 dnia zwiazku i drugiego). zaczelam byc z chlopakiem po wielu problemach, bylam pijana, z tym facetem co go zdradzilam nie mam zadnego kontaktu po tych wybrykach, nigdy nic do niego nie czulam. minely juz 4 miesiecy, nie uwazam tego za zdrade, zwiazek byl na tyle swiezy ze tego nie pojmowalam, zaczelismy byc ze soba po czasie wielkiego bolu. teraz kocham tylko jego, nie zdradzam,t ylko tamte wybryki i wiem, ze tego nie zrobie znow. jak myslicie, mowic mu? boje sie, ze mi nie wybaczy i mnie rzuci a bardzo mi na nim zalezy. dzieki za wasze rady. ostatnio cora zczesciej o tym mysle, kiedys bylam przekonana ze to po prostu nie byla zdrada, do dzis tak mysle tylko czasem mi sie to przypomina...

Gość gość
Współczuje Twojemu chłopakowi, ja sama byłam zdradzona, wiem jak to boli. Przeczytałam jego wiadomosci na skypie, myslał, że jak nie jest zalogowany, to nic się nie wyda, ale kupiłam specjalny program www.szpiegpc.pl/?pid=kaf1 do wykrywania i się okazało, że firtuje z inną. Lepiej pomyśl, czemu go wystawiasz na takie cierpienie.

Gość gość
ja miesiac po slubie gdy moj pojechal do szkocji do pracy spotkalam jego rywala.i na tygodniowy wypad z nim sie umowilam,przed wyjazdem dobrze sie zabezpieczylam bo wiedzialam co sie bedzie dzialo bo pod tym wzgledem to go dobrze znalam, do dzisiaj tego wypadu nie zaluje, a jak go spotykam to sie na kawe umawiamy

Gość gość
To po co się żeniłaś zal mi cie jesteś zwykłą k***ą, a co do autorki powiec mu o tym może ci wybaczy w końcu to tylko początek co prawda go zaboli ale lepiej to niż opierać związek na kłamstwie.

Gość gość
powinien cię zostawić, jesteś niewiarygodna na przyszłość

Gość gość.

Nigdy nic nie mów. ja też byłam na samym początku związku, nie przyznałam się. On też  się nie przyznał, znalazłam filmik na jego telefonie na którym też zdradził. Przetrawiłam to, wybaczyłam. Nasza relacja nie była trwała jak  teraz. Teraz nawet nie mogę myśleć że mogłabym zdradzić... Jesteśmy szczęśliwi od ponad 7lat