Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest ojcem

Polecane posty

Gość gość

ala88_ Czesc....... Moze uda Wam sie tutaj troszke mi pomoc. Moj problem polega na tym, ze nie wiem za bardzo KTO JEST OJCEM MOJEGO DZIECKA. Wiem , ze bedziecie mnie potepiac wyzywac i oceniac, ale moze ktorejs z Was uda sie jeszcze rozwiazac ten problem choc w 80%. Okres mialam 03.07.2013 trwal jak zwykle 4 dni czyli do 7.07 , a 8 lipca uprawialam seks z panem numer 1 byl to stosunek przerywany bez zabezpieczenia, mozna powiedziec ze stosunek doglebny trwal moze 2 minuty , a skonczyl poza mna jakies5 minut pozniej . Pozniej pogodzilam sie z moim chlopakiem po 3 miesiacach i uprawialismy seks 17lipca 20lipca 21lipca 22lipca 24lipca byly to stosunki rowniez bez zabezpieczenia ktore konczyl we mnie ( wiec teoretycznie uwazam go za ojca,ale i tam mam troche myslowke... ) 17 sierpnia dowiedzialam sie ,ze jestem w 5tygodniu ciazy ciaza stwierdzona pzrez ginekologa robione 1 usg i maly pecherzyl plodowy. 26 wrzesnia byl 12 tydzien ciazy , 1 termin porodu na 10kwietnia(z miesiaczki) 2 termin porodu stwierdzony u lekarza prywatnie 18.04.14 +- 5dni bylo to stwierdzone w ok 12 tygodniu, a w 22tygodniu na usg polowkowym 13.04.14 i ten termin juz jest do dzis, w czwartek ide na usg 4d i wtedy zobaczymy jaki wiek ciazy mi okresla tym razem. Moj okres trwa mniej wiecej co 31/32 dni czasami dluzej 38 dni czyli jest srednio regularny trwa zawsze 3/4 dni czasami mala reszta 5 dnia . Kto moze byc ojcem mojego dziecka ? czy 10dniowa roznica miedzy nimi to za malo by uznac ze ojcem jest ten 2 chlopak ? prosze pomozcie . Z gory dzieki.

Gość gość
Załamać się można na ogólnym jakie mają problemy

Gość gość
jak sie pieprzysz to rob to z jednym

Gość ChłopXAX
"Pozniej pogodzilam sie z moim chlopakiem po 3 miesiacach" Ciąża trwa dziewięć miesięcy idiotko a nie dziewięćdziesiąt. Więc jak cię twój luby dymał to musiała byś być w trzecim miesiącu. Te daty to ni w h*j nie pasują do tych trzech miesięcy, kretynka!

Gość gość
Skąd się biorą takie kobiety????