Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy tego nie zrozumiem opamietajcie się

Polecane posty

Gość gość

te wszystkie wariatki które podają zestawy imion i robią sondę na temat które lepsze, które nadać ICH dziecku , jak taka wariatka nie jest w stanie zdecydować o imieniu, to jak będzie decydować o przyszłości tego dziecka, jak będzie podejmować ważne decyzję ? ! ,marysia czy ania, w sumie woli ania, ale FORUM zdecydowało że lepsze marysia to jeb, nada marycha , albo i tak nada ania, jaki jest sens tych tematów ? to jest wstyd , taka nie umiejętność podjęcia życiowej decyzji !

Gość gość
Nie wtrącaj sie w nie swoje sprawy. Tak postępują jak to dla nich będzie korzystne. Mają do tego prawo.

A Ty byłaś w ogóle w ciąży że się wypowiadasz? Niektore kobiety mają taką burzę hormonów że same nie wiedzą co im się podoba. Ja sama miałam problem z wybraniem imienia. Niby na początku ciąży wybraliśmy z mężem dwa imiona, dla chłopca i dziewczynki, ale jak się w ostatnim miesiącu ciąży dowiedziałam że jednak urodzę dziewczynkę to do dnia porodu zastanawiałam się jak jej dać na imię. Różne czynniki na to wpływają, bo a to matka powie,że jej się nie podoba, a to teściowa wtrąci swoje 3 grosze, a to przyjaciółka coś powie, czy reszta znajomych. I niby imię to wybór rodziców, ale chcąc nie chcąc slucha się co inni mają do powiedzenia. Także nie wyzywaj kobiet od wariatek.

Gość gość
zgadzam sie :) sa troszke niedojrzale emocjonalnie dlatego zadaja takie pytania na forum,normalne kobiety nie zadaja takich pytan :)

Gość gość
tylko,ze wiekszosc tematu o imionach jest dla jaj:D sama ze 4 załozylam a dzieci juz dawno ochrzczone ale wy jestescie naiwne idiotki:D

Gość gość
przecież całe to forum jest dla jaj, kto myśli, że jest inaczej, błądzi :D:D:D

Gość gość
A ty jestes idiotka,ze ty wierzysz,ze na prawde ktos ma taki dylemat i sie poslucha. Sama podobne zakladalam o dziewczynke,a mialam synka ochrzczonego i tu na forum nawet nikt nie zna jego imienia:P

Gość gość
zawsze mnnie zastanawia czy wy macie rozdwojenie jaźni? patrzycie na swojego półrocznego chłopca podczas wpisywania "jestem w ciąży, jak nazwać córeczkę: Nicole czy Emma?". mózgi wam wysychają :)

Gość gość
Nie, no jesteście naprawdę wielkie. Żarty naprawdę na poziomie. Jaja sobie robić z ludzi, którzy was w ogóle nie znają i mają głęboko gdzieś wasze dylematy,a już na pewno to, czy są prawdziwe czy nie :) Pełen szacun 🖐️

Gość gość
haha tylko czemu mamusiek sie wczuwa w takie tematy:D zwłaszcza jesli chodzi o NIKOLKĘ HEHEH sama mam dobry ubaw, jak sie nudze to pisze dla jaj, a sama tez mam synka:D kto normalny traktuje powaznie kafe:D chyba jakis dekiel;P

Gość gość
nie rozumiem Twojego emocjonalnego problemu :P wiadomo, że zapytać się można bo niby czemu nie, ale żeby od razu myśleć, że ktoś się słucha forumowiczek to juz lekka przesada

Gość gość
myślę, że kobiety które mają problemy i pytają o rady, biorą forum na poważnie. a że wśród normalnych ludzi jest tu na pęczki motłochu zaśmiecającego swoimi bluzgami tematy, to już inna sprawa.

Gość gość
mnie zawsze dziwiło to jak się użalały, że się rodzina wp*****la w imię dla dziecka , a one same na forum pytały jak dać :) masakra

Gość gość
to głupia błahostka, ale na szczęście są tu tematy wyższe rangą ;)

Gość gość
Led nie mamy rozdwojenia jazni a polewke z tych co biora wszystko doslownie. Ja najwieksza polewke mam jak ktos napisze cos specjalnie z bledami,do tego jakas ironie,a jakas madralinska chce pokazac jaka ona yntelygentna i sie zacznie wypowiadac. Kafe to jedna wielka masakra. Tak na prawde,to tu juz nie ma zadnego poziomu.

Gość gość
A naprawdę piszesz osobno też dla żartów? :) poziom robicie wy, drogie żartownisie.

Gość gość
Ja mam zawsze polewkę z tych, które wymyślają na potęgę i myślą, że są takie sprytne, że nikt się nie zorientuje, a są żałosne na maksa. Tylko nie chce mi się zabierać głosu w tych wymyślonych tematach, bo po co?

Gość gość
Led, no przecież ubaw po pachy napisać "na prawdę" osobno ;)

Gość gość
o przepraszam, z tym "ę" trochę przesadziłam :)

Gość gość
ale trzeba być idiotą aby zakładać temat dotyczący imienia, nie mając dziecka albo mając już nadane imię dla dziecka innej płci , widać macie bardzo ubogie zainteresowania i jesteście na tyle ograniczone że nie potraficie zabrać głosu w już istniejących tematach , to pisałam ja - autorka i owszem jestem w ciąży i mam już wybrane imiona, tj zastanawiam się nad dwoma, ale nie obchodzi mnie zdanie kafeterian , więc nie założę kolejnego, kretyńskiego tematu , obcy ludzie nei będą mi doradzać w takiej kwestii, mogę się zapytać o inne praktyczne sprawy i uważam że od tego jest forum