Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nellcia

czy zakonczyc te znajomosc

Polecane posty

Gość Nellcia

Witam :) chcialabym sie Was poradzic co do pewnego faceta! Otoz poznalimy sie ponad trzy lata temu, spotyklaismy sie czesto i niby on cos czul do mnie i ja do niego ale jakos nigdy nie bylismy razem, nigdy miedzy nami nic nie bylo. Po jakims czasie on wyjechal za granice, wtedy troche kontakt nam sie urwal na troche ale pozniej ja tez wyjechalam i spotykalismy sie tam, . W konc na jednym ze spotkan powiedzial mi ze nie chce nic ze mna zaczynac bo poprost chce na dluzej zostac za granica a ja wten czas akurat wracalam juz do polski, przemyslalam sobie to wszystko i po prostu napisalam mu w smsie ze lepiej bedzie jak nie bedziemy utrzmywac kontaktu chociaz on wczesniej powiedzial ze nie chce ze mna tracic kontaktu... no ale skonczylo sie na tym ze nie odzywalismy sie cztery miesiace i po tym czasie sam sie odezwal, pisalismy.codziennie przez ponad dwa miesiace i jakies pare dni tem napisal ze przyjezdza do polski za dwa tyg ale juz od paru dni znowu sie nie odzywa... nie wiem juz co o tym myslec i co zrobic, czy jest sens ciagnac taka znajomosc bez konca... chcialabym poznac wasze opinie

Gość gość
Zwodzi cię.