Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania2a

Szukam bratniej duszy w wieku około 40 lat Reaktywacja

Polecane posty

Gość kania2a
z wieczora 🌼 Odpuszczam wszystko w te święta. Zrobię co do mnie należy i leżę. Bigos wigilijny już od wczoraj MM gotuje. ❤️ W czwartek wybieramy się po wypis ze szpitala. Spytamy czy już będzie wynik. W pracy nadal się stresuję. Niby lepiej ale nadal nie czuję się u siebie.

Gość gość
Ale się dzieje. Ja dopiero ze szmatą latać zaczynam :) Karpia i choinkę za to już mam. Naszata kuruj się. Podsyłam wiązkę pozytywnej energii :) Sama po raz pierwszy w tym roku doświadczyłam co to ból zatok :( kania2a ja w swojej pracy jestem juz prawie dziesięć lat i dalej nie czuję się "u siebie". Trzymam kciuki za wynik.

Gość gość
Czemu jako gość wychodzę???? Macham wszystkim łapką. ruda_07

Gość ruda_07
Na Wigilię, na Święta, na Rok Nowy życzenia szczęścia znów nad światem mkną. Niech moc tr***leje, a nadziei płomyk niechaj ogrzeje ciepłem swym Wasz dom. Jak sople lodu niech topnieją zawiści. Sercom zmęczonym słów tak mało trzeba Tak wiele życzeń może ziścić ta noc, w której księżyc świeci bochnem chleba... Wesołych Świąt :)

Gość gość DeBe
Czemu znowu nic nie widzę

Gość gość DeBe
Gdzie to co napisałam ?????

Gość Algira
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 🌻🌻

Jak do końca roku się nie odezwę, to znaczy, że padłam na zawał!!! :o

Gość naszata
Z przejedzenia czy nerwów?? zrobiłam 3 ciasta. Sernik z mascarpone jest super ale MM stwierdził że żyły prostuje. :D powinnam zrobić 1/2 porcji . Miałam w planie jeszcze ciasto z makiem , ale zostawiłam sobie na koniec i jestem szcześliwa że nie zrobiłam . Do atrakcji świątecznych dodaję połamane żebra T.w nocy przed wigilią łaziła po domu i tak to się skończyło. Teraz jest happy bo na haju, a my uziemieni. znów z wizytami chodzimy solo, bo wartę przy mamusi trzeba trzymać . 😠😠 ona ma jakiś wewnętrzny radar- co tu zmajstrować by być w centrum uwagi. Wszystkim życzę spokojnych świąt. Dziś słyszałam , że skoro w domu znikają słodycze to jest to dowód na istnienie Mikołaja!!!! u mnie chyba zamieszkał!!:D:D:D

Gość kania2a
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok dziewczyny 🌼 W czwartek odebraliśmy wynik. Jest dobrze :D ale trzeba uważać, kontrolować, bo choć nie jest to złośliwe to może się odradzać. MM od razu odżył i to widać. A my odetchnęłyśmy razem z nim :D Debe, Naszata jak zdrowie? ❤️ Oglądamy Wikingów na History, tzn bardziej MM ogląda. Ja siedzę w necie i od czasu do czasu zerkam. Miłego wieczoru i udanego Sylwestra jutro życzę 🌼

Gość storczyk123
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzę❤️Oby ten nadchodzący rok był szczęśliwy, pełen pomyślności, spełnionych marzeń, uśmiechu, zrozumienia, tolerancji, pozytywnych wrażeń i emocji😘Do usłyszenia w 2018:)😘

Dziewczyny, żyję i żyć będę mam nadzieję! :D W ciągu ostatnich kilku dni przez moje życie przewalił się wodospad Niagara! Opiszę jak ochłonę :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU! SPEŁNIENIA MARZEŃ I KUFERECZKA STÓWECZEK! ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI! 🌻🌻🌻

Gość gość DeBe
Kochane, wszystkiego najlepszego w 2018!! Abyśmy zdrowe były:):)

Gość naszata
Wszystkiego najlepszego w 2018!!! MInęło świąteczne szaleństwo. Mam nadzieję że w końcu się ogarnę . Ale to mogą być mrzonki bo zawsze coś wyskoczy. . Byliśmy w markecie bo czas na zmianę kuchenki. Co macie?? czy któraś ma może Gorenje? spodobał nam się piec a i cenę ma dobrą dla naszej kieszeni. Na płytę wybraliśmy Hotpointa 75 cm , ale chyba stanie na Elektroluksie. Po naszym wrozamecie z 1989 każdy nas zadowoli ale chciałabym odrobinę rozkoszy:D:D:D Pogoda szaleje . U mnie nadal kwitną surfinie! Róże też nie przestały ;)

Gość naszata
A teraz grypa żołądkowa ,czy nic nie może być normalne?

Gość kania2a
Normalnie to było z 20 lat temu jak zima była zimą a lato było latem :O Myszkę gdzieś wcięło. Dla mnie to spore utrudnienie na laptopie. Wolę jednak z myszką ;) Ostatni raz widziałam ja wczoraj w łapkach Hani ❤️ ciekawe czy jest do odzyskania... Wczoraj z pracy wróciłam normalnie tak wypompowana że szok... Poza tym było mi zimno. Zasypiałam. Myślałam że mnie coś bierze. Poszłam wcześniej spać. Dziś jest nieźle. No bo ten katar jak zwykle z rana....

Katar z rana to u mnie norma. problem jest jak go nie ma bo zostaje w głowie i zapalenie zatok murowane. Wyglądam jak wymięta ścierka. wyszłam z wyrka bo za chwilę kręgosłup mi pęknie. jak można leżeć dłużej jak 2 dni? A T ciągle narzeka na kręgosłup . Mówię by sie ruszała ale nie słucha. kaniu- do łapek Hani przyklei się jeszcze niejedna rzecz:D